رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به آیات قران کریم مبنی بر اهمیت موازین شرعی افزود: قرآن کریم میفرماید هرکس بر اساس حکم اسلام و شرع عمل نکند، با اینکه دین اسلام را پذیرفته، اما مسلمان حقیقی به شمار نمیرود. قرآن میفرماید: هر کسی بر اساس حکم اسلام مدیریت نکند، در عمل جزو کافران، مشرکان و ظالمان است.
نماینده ولی فقیه در ارتش با بیان اینکه اجرای عدالت کاری دشوار، ولی شیرین است گفت: کسی که قصد اجرای عدالت را دارد، احتمالا دوستان نزدیکش را از دست میدهد و محبوبیت کاهش مییابد، ولی ترس از کاهش محبوبیت نباید مانع اجرای عدالت شود.
او خاطرنشان کرد: عمر ما در دنیا کوتاه است، اما آخرت همیشگی است. بنابر باید به فکر آخرتی باشیم که تمامی ندارد و ابدی است. در این راستا باید برای هرگونه اقدام و یا ترک آن حجت شرعی داشته باشیم تا رستگار شویم.
حجت الاسلام محمدحسنی با تلنگر به مسئولان کشوری و لشکری و صاحب منصبان یادآور شد: کسانی که قبل از ما از این دنیا رفتند، آرزو میکنند برای مدت کوتاهی به دنیا برگردند و اشتباهات خود را جبران کنند، ولی دست یابی به این آرزو برای آنان محال است. باید مراقب باشیم در دوره مسئولیتمان حقی ولو کوچک از کسی ضایع نکنیم وگرنه پی آمدهای ناگوار آن در دنیا وآخرت گریبان ما را خواهد گرفت.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تاکید کرد: هنگامی که مسئولیت بر عهده ما است، باید تفکر شرعی داشته باشیم و براساس آن عمل کنیم و اجازه ندهیم امور غیرشرعی در کارهای ما جاری شود.
او خاطرنشان کرد: ممکن است کسی شرع را بشناسد، اما متشرع نباشد. باید از کسانی در کارها و امورات حکومت اسلامی استفاده شود که بر هر دو موضوع معتقد و ملتزم باشد.
نماینده ولی فقیه در ارتش با اشاره به راهکارهای رسیدن به موازین شرعی بیان کرد: «برگزاری کارگاه»، «پاسخگویی تلفنی»، «پیگیری اقدامات در حوزه موازین شرعی»، «ابلاغ، احصاء، احیاء و نظارت بر اصول و فروع موازین شرعی»، «بهرهگیری از تجربه سازمانهای پیشرو»، «برگزاری مسابقات در حوزه کارکنان و خانواده ها»، «بیان یک و یا چند فقه سازمانی در آغاز جلسات و گردهماییها و جشنوارهها»، و «انجام کارهای پژوهشی در باره راههای نهادینه سازی موازین شرعی در رفتار سازمانی» از جمله راههایی است که میتوان از آنها برای حاکمیت بخشیدن به موازین شرعی در رفتار سازمانی بهره گرفت.
انتهای پیام/