او افزود: حضور حداکثری و مشارکت بیشتر، سلامت انتخابات، امنیت انتخابات و رقابت اخلاق محور چهار راهبرد اساسی در بحث انتخابات است که همه باید برای تحقق اینها تلاش کنیم.
پور محمدی تصریح کرد: یک سری تخلفات وجرائم از زمان نام نویسی تا زمان تبلیغات، روز رای گیری، بعد از رای گیری وجود دارد، رسانهها در حضور حداکثری مردم و همچنین در بحث سلامت انتخابات نقش مهمی دارند و رعایت اخلاق در رقابت انتخاباتی بسیار مهم است، اخلاق مافوق و مهمتر از قانون است.
رئیس دادگستری رفسنجان گفت: رسالت رسانههای رساندن صدای مردم است.
او بیان داشت: رسانهها در انجام رسالت خود حواسشان باشد که به خاطر دنیای دیگران، آخرت خود را خراب نکنند، هنر رسانهها باید این باشد که با معرفی شخص و برنامهها و سوابق نامزدها، آنها را در دید مردم قرار دهد تا مردم انتخاب کنند، نیتهای خود را مد نظر داشته باشیم چراکه آنچه که میماند عملکرد ما در نامه اعمال است.
او افزود: سایتها و رسانهها نباید به خاطر پول از یک نامزد حمایت کند و هدف تخریب کاندیدها نباشد، رسانهها باید معرفی فرد و برنامهها نامزدها را بیان کنند تا مردم خودشان انتخاب کنند.
حجت الاسلام پور محمدی با بیان اینکه تبلیغات زودهنگام و خارج از مهلت قانون تبلیغات به ویژه در فضای مجازی ممنوع است گفت: یکی از مسائل در پیشگیری از وقوع جرم و بهداشت قضایی مورد تاکید است سعی و تلاش شود که جرم و تخلفی اتفاق نیفتد و اگر جرمی رخ دهد ما ژوئیه داریم با آن برخورد کنیم.
رئیس دادگستری رفسنجان تاکید داشت:براساس قانون هیچ شخص و هیچ رسانهای حق درج آگهی و مطلب علیه کاندیدا را ندارد. چاپخانهها رعایت مقررات مربوط به تبلیغات را طبق قانون انتخابات مجلس واصلاحیه آن در اندازه عکس کنید و همچنین در حمایت شخصیتها از فرد مورد نظر بکنند.
انتهای پیام/س