سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاثیرشگفت انگیز سیر و عسل در درمان آنفولانزا

ترکیب "سیر وعسل"یک روش درمانی طبیعی برای رفع بیماری هاست، شما می‌توانید این ترکیب فوق العاده را تهیه و از مزایای درمانی آن برای ارتقای سلامت استفاده کنید.

دکترعبد الرضا نوروزی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: ترکیب "سیر و عسل" را  می‌توان برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفولوآنزا، سم زدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.

او تصریح کرد: معجون سیر و عسل باعث انرژی بخشیدن به بدن شده و باعث می شود برای فعالیت های روزمره سرحال باشید و انرژی کافی را داشته باشید، بیشتر چربی های موجود در غذاها به عنوان یک منبع مصرف شده در بدن ذخیره و باعث اضافه وزن می شوند.
 
این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اما معجون سیر و عسل با به کارگیری چربی های ذخیره شده و با سوزاندن آن، انرژی فعالیت روزانه بدن ما را فراهم کرده و با کاهش وزن تدریجی از چاقی پیشگیری می کند.
 
نوروزی افزود: ترکیبات گوگردی سیر، زمانی که با عسل مخلوط می‌شود، برای سیستم گردش خون بسیار مفید است، از لخته شدن خون و اختلالاتی مانند ترومبوز و رگ‌های واریسی جلوگیری می‌کند.

او ادامه داد: فشارخون بالا یک بیماری است که می‌تواند سلامت قلبی و عروقی را تهدید کند، برای کنترل کردن آن به طور طبیعی هرروز عسل و سیر را با معده خالی مصرف کنید.

این متخصص تغذیه گفت: سیر و عسل هردو با التهاب مبارزه می‌کند و می‌تواند به عنوان داروی آرتروز واحتباس (جمع شدن) مایعات و اختلالات استفاده شود.
 
طریقه مصرف  سیر و عسل به این صورت است: یک پیمانه عسل ۳۳۵ گرم، ۱۰ حبه سیر و یک ظرف شیشه‌ای در دار تهیه کنید؛ حبه‌های سیر را به قطعه‌های کوچکی خردکنید یا آن را با یک دستگاه سیر فشار دهید، عسل را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و با سیر هم بزنید، در آن را ببندید و به مدت یک هفته در مکان تاریک قرار دهید پس از گذشت هفت روز، شربت غنی و سالمی خواهید داشت.

انتهای پیام//ف.غ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.