سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عقب‌نشینی بی سر و صدای آمریکا از خاورمیانه؛

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن خلیج‌فارس را ترک کرد

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن پس از استقرار ده ماهه در آب‌های منطقه خلیج‌فارس به آمریکا بازگشت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل، ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن پس از ماموریت ۲۹۵ روزه در خلیج‌فارس و در نزدیکی آب‌های جنوبی ایران، به بندر «کواونادو» در کالیفرنیای آمریکا بازگشت.

ناو آبراهام لینکلن در اول آوریل ۲۰۱۹ بندر نورفالک در ویرجینیای آمریکا را به منظور انجام ماموریت در خارومیانه ترک کرد. ناو هواپیمابر آمریکا در این ماموریت پوشش ۶۴ هزار مایل دریایی را در آب‌های منطقه بر عهده داشت. در ابتدا قرار بود آبراهام لینکلن در ماه اکتبر به بندر کورونادو وارد شود با این حال به دلیل تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و تهران، زمان ماموریت آن در خلیج فارس تمدید شد.

بنا به نوشته دیلی میل، این طولانی‌ترین مدت استقرار آبراهام لینکلن از زمان جنگ سرد است. ۳ هزار خدمه ناو آبرهام لینکلن در این مدت در مأموریت‌های امنیتی دریایی و جنگی با متحدین مختلف آمریکا شرکت کردند.

دیلی میل همچنین گزارش داد به رغم ادعا‌های رئیس جمهور آمریکا درباره استقرار آبراهام لینکلن در آب‌های خلیج فارس به منظور تشدید فشار بر ایران، این ناو در بیشتر زمان ماموریت خود، ۲۲۲ روز، در شمال دریای عرب، خلیج عمان مستقر بوده و از اقدامات نظامی نیرو‌های آمریکا در عراق، سوریه و افغانستان حمایت کرد.

برخی از خدمه ناو آمریکایی پس از ورود به آمریکا برای اولین بار فرزندان خود را، که در مدت این ماموریت طولانی مدت متولد شدند، در آغوش گرفتند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
افسانه
۱۶:۱۰ ۰۳ بهمن ۱۳۹۸
آمریکایی های بز دل الفرار
علیرضا
۰۶:۰۶ ۰۳ بهمن ۱۳۹۸
سلام با استفاده از نام اشتباه خلیج عرب مشگلی حل نمیشه باید یاد بگیرید که خلیج همیشه فارس دیار مردان ایرانی بوده وخوشنودم که نام ایران وایرانی لرزه بر اندام متجاوزان انداخته که حتی از نام خلیج فارس نیز هراس دارند کاش همزمان با عین اسد ناو آبراهام را هم بدرک واصل میکردن تا از دسترس خارج نشه
هادی
۱۳:۳۹ ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
بنظر من که حیف رفتن، چون اینها هر لحظه دم دستی بودن برای به درک واصل شدن
ناشناس
۱۲:۰۹ ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
بره که برنگرده