سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهمیت تغذیه مناسب برای داشتن کبد سالم

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: کبد، نقش مهمی در هضم و متابولیسم مواد غذایی را به‌ عهده دارد.

فرزانه باقر زاده ، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: کبد اندام مهمی در بدن به شمار می رود که بدون آن ادامه حیات غیرممکن است.

باقر زاده افزود: پانکراس (لوزالمعده) و کبد، نقش مهمی در هضم و متابولیسم مواد غذایی به‌عهده دارند.

او گفت: ذخیره سازی گلوکز، مواد معدنی، ویتامین‌ها، و پاک‌سازی و سم‌زدایی خون از عملکرد‌های متعددی  است کهکبد وظیفه آن را بر عهده دارد .

رئیس انجمن تغذیه البرز افزود: کبد از دو منبع خونی تغذیه می‌شود:شریان کبدی، که یک سوم خون کبد را تامین می‌کند و  آئورت منشا می‌گیرد، و ورید باب که دو سوم خون کبد را تامین می‌کند و خون گرفته شده از لوله‌ی گوارش را به آن می‌رساند.

باقرزاده گفت: آنتی اکسیدان‌ها و غذا‌های غنی از فیبر فراوانی هستند که برای کبد مفید  و غذا‌های غنی از ویتامین و اسید چرب امگا ۳ از کبدتان محافظت نموده و سلامت آن را حفظ می‌نمایند.

او افزود :کبد برای انجام بیشتر اعمال متابولیک بدن ضروری بوده و بیش از ۵۰۰ عمل مختلف را انجام می‌دهد.

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت : برای داشتن کبدی سالم باید  از خوراکی های قبیل سیر، بروکلی، قهوه ، چای سبز ،آب ،لیمو ،انار ،سیب ، انگور تغذیه کرد و از خوردن شکر، قنداضافه ، نمک زیاد و غذا های چرب  اجتناب کنند . 

انتهای پیام / ر . م

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.