او افزود: ما به عنوان متولی صنعت گردشگری کشور با افزایش و ایجاد هر گونه مالیات برای خروج مسافران مخالف هستیم؛ زیرا برخی از دفاتر خدمات مسافرتی ما در حوزه گردشگری خروجی فعال هستند. بنابراین اگر قرار بر دریافت مالیات از گردشگران خروجی باشد، شاهد کاهش سفرهای خروجی خواهیم بود. در این صورت در وهله اول حقی را از مردم میگیریم که همان سفر به خارج است و در چنین وضعیتی فعالیت بخشی از دفاتر خدمات مسافرتی ما که در حوزه سفرهای خروجی فعالیت میکنند، راکد میشود.
تیموری اظهار کرد: از طرف دیگر اگر روند گردشگری کشور را تجزیه و تحلیل کنیم، متوجه میشویم کشورهایی که به ما گردشگر میدهند همان کشورهایی هستند که ما به آنها گردشگر میدهیم. پس با کاهش گردشگر خروجی خواسته یا ناخواسته توازن به هم میخورد و باید انتظار کاهش گردشگران ورودی را هم داشته باشیم.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: به نظر میرسد باید تجدید نظری در تصویب ماده ۳۳ لایحه مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی صورت گیرد؛ با توجه به اینکه ساز و کار اجرایی مصوبه باید در قالب یک آییننامه تعریف شود، ما در آن مرحله فرصت داریم که رایزنی کنیم و اثرات موارد آمده در مصوبه روی حوزه گردشگری را به حداقل برسانیم. ماده ۳۳ لایحه مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی با پیشنهاد سازمان امور مالیاتی مطرح و تصویب شده است.
انتهای پیام/