سرهنگ مهدی دانش پور اضافه کرد: کارشناسان پلیس فتا با توجه به حساسیت موضوع به صورت جدی پیگیری مساله را در دستور کار قرار دادند و در نهایت پس از چند روز، ۲ زن ۲۵ و ۳۰ ساله را که اقدام به انتشار عکسهای متشاکی میکردند، شناسایی، دستگیر و روانه بازداشتگاه کردند.
وی اضافه کرد: متهمان پس از مواجه با شواهد و مستندات لب به اعتراف گشوده و انگیره خود از این اقدام را حسادت به مشتاکی که دوست آنان است، اعلام کردند.
سرهنگ دانشپور با بیان اینکه فضای مجازی جایی برای اشتراک عکسها، ویدیوها و تصاویر شخصی نیست، افزود: متهمههای این پرونده عکسهای متشاکی را با استفاده از نرم افزار فتوشاپ دستکاری کرده و بعد در یک پروفایل به اسم او منتشر میکردند تا در زندگی شخصی با مشکلاتی مواجه شود.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان گفت: با وجود اینکه در آذر امسال جرایم اخلاقی فضای سایبری استان ۴۹ درصد کاهش یافته، اما انتظار میرود تمام افراد جامعه به منظور جلوگیری از سوء استفادههای غیر اخلاقی علاوه بر عدم انتشار عکسهای خود در فضای مجازی، اجازه عکاسی به سایرین و افراد غیر مطمئن ندهند.
وی ضمن توصیه به خانوادهها در خصوص عدم انتشار تصاویر خصوصی در بین دوستان و آشنایان، تاکید کرد: منتشر کردن مسایل خصوصی و تصاویر شخصی در شبکههای اجتماعی به مصلحت نیست و در صورت نیاز به مشاوره و یا برخورد با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir  بخش تماس با ما گزارش کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/