به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ضربان غیر عادی قلب به معنای تپش قلب است که می تواند با عواملی مانند سرگیجه، تنگی نفس، عرق کردن، سردرد و درد قفسه سینه همراه باشد. شاید شایعترین دلیل بروز تپش قلب استرس باشد که به ظاهر خطرناک نیست اما میتواند منجر به تپش قلب، حمله یا سکته قلبی شود. امروزه بعضی افراد از عارضه تپش قلب رنج می برند و برای بهبود وضعیت خود به پزشکلن قلب مراجعه می کنند.اما شما میتوانید با راهکارهای ساده خانگی دوباره سلامت قلب خود را به دست آورید. به همین منظور در ادامه با مصرف بعضی از مواد غذایی به منظور بهبود تپش قلب آشنا می شوید.
میوه نارنج دارای طب گرم و خشک است که برای درمان بسیاری از بیماریهای خطرناک مانند بیماریهای کبدی یا بیماری های قلبی توصیه میشود و مصرف آن برای تقویت مزاج مغز و قلب، رفع دلهره و کاهش اضطراب بسیار مفید است. برای مصرف این نوشیدنی کافی است هر شب قبل از خواب یک لیوان عرق بهار نارنج را همراه با کمی عسل میل کنید.
مصرف مکرر اسفناج، آلو، انار، باقلا، بالنگ، بامیه، خرفه، پنیر، خیار، دوغ، زردآلو، کدو (تخم)، کدو حلوایی، هلو، گلابی و هندوانه به علت مزاج سرد و تر برای افراد مبتلا به تپش قلب بسیار مضر است و میتواند این نوع عارضه را در آنها تشدید کند برای کاهش تپش قلب خود بهتر است از مصرف این مواد غذایی دوری کرده و در تغذیه خود حد تعادل بین مواد غذایی با مزاج سرد و گرم را رعایت کنید.
بیشتر بخوانید: اگر تپش قلب دارید، بخوانید +تکنیکهای آرام بخش قلب
سیب یکی از موثرترین میوههای مغذی برای سلامخت بدن است که به علت وجود فیبر باعث تقویت دستگاه گوارش و کاهش ابتلا به سرطان روده میشود. بسیاری از متخصصان تغذیه و رژیم درمانی مصرف روزانه یک عدد سیب را به علت تقویت دندان ها،و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای خطرناک توصیه میکنند. در صورتی که به عارضه تپش قلب مبتلا شده اید بهتر است مصرف یک عدد سیب را در طول روز جدی بگیرید.
گلاب معروفترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته شده و عصاره آن برای درمان بسیاری از بیماریها تاثیر دارد. به عقیده متخصصان طب سنتی گلاب بعد از سکنجبین یک عصاره گیاهی مفید در میان خانوادههای اصیل ایرانی است. به همین منظور استشمام عطرهای گرم مانند گلاب قبل از خواب برای کاهش تپش قلب توصیه میشود.
انتهای پیام/