او افزود: این رخدادها در ظاهر تلخشان فرصتهای طلایی برای جمهوری اسلامی ایران هستند که ما به عنوان کارگزاران نظام در حوزههای مختلف میتوانیم آنها را به عنوان گلهای طلایی برای ارتقای ایران تبدیل کنیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شهادت سپهبد شهید سلیمانی یکی از رخدادهای تلخی است که همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان را تحت تاثیر قرار داد.
او تصریح کرد: غیر از رخدادهای تاریخی آزادیخواهانه دهه۶۰ میلادی همچون نلسون ماندلا که در حافظه نسلهای مختلف تکرار شده و به عنوان رخداد خاصی آزادیخواهان از آن یاد میکنند، بعد از این دوره ۵۰ ساله در عرصه بین المللی شهادت سپهبد سلیمانی، گفتمان، تحلیلها و مباحثی که در عرصه حقوق بین الملل ایجاد کرد رخدادی به این بزرگی نداشتیم.
زینی وند گفت: هماینک مجلس سنا و نمایندگان آمریکا بر سر قانونی بودن و نبودن ترور سپهبد سلیمانی مجادله شدید دارند که این ناشی از عظمت شخصیت و تاثیرگذاری سپهبدشهید در سطح دنیاست که آنها را بر سر میز استدلال قانونی کشانده است.
او همچنین گفت: زندگی سپهبد شهید سلیمانی و نوع رفتار وی سبک خاصی بود که در عرصه بینالملل به عنوان یک استراتژیست نظامی همانند او در این برهه از زمان وجود نداشته است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهادت سپهبد شهید سلیمانی را در دو بعد بین المللی و داخلی باید تبیین کنیم افزود: برای رسیدن به این منظور باید اتاقهای فکر تشکیل دهیم چرا که واقعه شهادت ایشان در بعد بین المللی میتواند تاسیس کننده یک قواعد خاص باشد لذا حقوقدانهای ما باید بر روی آن کار کنند که هم برای ایران و هم برای بشریت قواعدی را به ثبت برسانند.
وی ادامه داد: در بعد داخلی نیز شخصیت سپهبد شهید سلیمانی را برای نسل جوان باید تبیین کرد که ایامالله دهه فجر فرصت بسیار مغتنمی برای رسیدن به این منظور است.
زینی وند افزود: شخصیت سپهبد شهید سلیمانی در سطح داخلی نیز به گونهای بود که در فضای سیاسی و تبلیغات جناحها دخالتی نداشت و خود را فراتر از هر جناحی میدانست.
او ادامه داد: سپهبد سلیمانی در حوزه رفتار حرفهای نظامی در دل همهی ایرانیان یک الگوست که فرماندهان ارشد نظامی باید در تبیین این الگو کار کنند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نتوانستهایم پیوند نسلها را ایجاد کنیم و نسلهای دهه ۷۰ و ۸۰ با مفاهیم انقلاب منقطع هستند و خوراک و هویت آنها در کانالهای ضد هویت جمهوری اسلامی شکل گرفته و مفهوم جنگ و انقلاب و نظامیان قهرمان برایشان نهادینه نشده، اما خون سپهبد سلیمانی پیوند این نسل را با انقلاب برقرار و هویت انقلاب را تازه کرد.
او تاکید کرد: این دستاورد را نباید از دست دهیم و با گذر زمان به وضعیت قبل برگردیم.
زینی وند اظهار داشت: ایام الله دهه فجر فرصت مناسبی است که به تبیین دستاوردهای خون سپهبد سلیمانی بپردازیم و با استفاده از کلید واژههای بیانات رهبر معظم انقلاب این دستاورد را تبیین کنیم.
انتهای پیام/ع