قائدی افزود: آمار اداره کل غذا کمتر از ۳.۵ درصد آلودگی را نشان میدهد در حالی که بسیاری از کشورهای همسایه و کشورهای دیگر میزان آلودگی بسیار بالاتر است.
او تصریح کرد: بی شک در صنعت غذا و کارخانجات لبنی با حضور مسئولان فنی، آزمایشگاههای مجهز و نظارت مستمر سازمان غذا و دارو نگرانی به مراتب کمتر از مراکز سنتی است که لبنیات در آنها عرضه میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اضافه کرد: به نظر میرسد بعد از ماجرای کیکها و دستکاریهایی که انجام شده بود الان صنعت لبنیات ما مورد هجمه قرار گرفته است.
انتهای پیام/ ش ج