سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موسوی :

سکوت سیاسی به نفع جریان اصلاحات نیست

مدیر مسئول روزنامه سازندگی گفت:در شرایط فعلی کشور، شرکت در انتخابات هم حق است و هم وظیفه؛ بنابراین طرح مسائلی همانند سکوت سیاسی نه به نفع کشور و نه به نفع جریان اصلاحات است.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزد‌های شرکت در انتخابات مجلس، اکثر چهره‌ها و رسانه‌های اصلاح‌طلب از رد صلاحیت کاندیدا‌های منتسب به این جریان خبر دادند. به طوری که به گفته فاطمه راکعی عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بیش از ۹۰ درصد از چهره‌های حزبی این جریان از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده‌اند.

اما سیدافضل موسوی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و مدیر مسئول روزنامه سازندگی در مطلبی که در شماره امروز این روزنامه منتشر شده، ضمن رد ادعای رد صلاحیت گسترده اصلاح‌طلبان از سوی شورای نگهبان گفته است: "موضوع رد صلاحیت‌ها برای اصلاح طلبان تازگی ندارد. همواره این موضوع برقرار بوده است و این جریان در کشور در روند کار شورای نگهبان با این پدیده آشنایی قبلی دارد".   

او ادامه داده است: نباید از یاد برد که در دوره قبلی انتخابات نیز اصلاح‌طلبان در شرایطی که کم و بیش مشابه امروز بود، در انتخابات شرکت کردند و پیروز انتخابات نیز شدند. بنابراین نباید از یاد برد که هرگز اعلام نتایج و رد صلاحیت تعدادی از چهره‌ها به معنی از دست رفتن مفهوم رقابت نیست و نباید میدان انتخابات را از واهمه اینکه در یک یا چند شهر کاندیداهای اصلاحات رد صلاحیت شده اند، خالی کرد".

مدیر مسئول روزنامه سازندگی تصریح می‌کند: "در شرایط فعلی کشور، شرکت در انتخابات هم حق است و هم وظیفه؛ بنابراین طرح مسائلی همانند سکوت سیاسی و عدم معرفی نامزد از جانب اصلاح طلبان نه به نفع کشور و نه به نفع جریان اصلاحات است. بنابراین طرح این موضوع که شورای عالی اصلاحات و جبهه های اصلاح طلب به این علت که در برخی از حوزه‌های انتخابی کاندیدای مورد نظرشان رد صلاحیت شده امکان معرفی کاندیدا ندارند چندان تصمیم صحیحی به نظر نمی رسد".

موسوی تاکید کرده است: "همان طور که در انتخابات اسفند 94 با وجود شرایط سخت و حواشی، اصلاح‌طلبان یک لیست تهیه کردند این بار نیز باید بر همین مدار حرکت کرد. چهار سال گذشته اصلاح‌طلبان از یک لیست حمایت کرد و رمز پیروزی نیز همین حمایت همه جانبه از یک لیست بود. بنابراین نباید از یاد برد که هنوز هم فرصت تکرار همین تجربه وجود دارد.

او با طرح این مسئله که در صورتی که اصلاح‌طلبان در حوزه‌ای کاندیدا نداشتند باید همانند دوره قبلی از روش ائتلاف برای پیشبرد اهداف اطلاح‌طلبانه خود استفاده کنند، گفت: طبیعی است که در این شرایط لیست ائتلافی گزینه قابل توجه است. البته از نگاه بنده به اندازه پر شدن لیست، کاندیداهای اصلاح طلب تایید صلاحیت شدند بر خلاف برخی ادعاها و فضاسازی‌های معتقدم با فقدان و فقر کاندیدای اصلاح طلب روبرو نیستیم. از این حیث حتی با شرایط فعلی نیز می‌توانیم لیست اصلاح طلبان را برای انتخابات مجلس یازدهم ببندیم اما ممکن است بخش عمده‌ای از این لیست چهره‌های کمتر شناخته شده باشند که این مسئله را نیز نمی‌توان به عنوان نقطه ضعف لیست تلقی کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.