او ادامه داد: با این وجود اما خود جبهه پایداری به ابتکار عمل خود یک مدل انتخاباتی و یک سری شاخص هایی را تعین کرده و یک سلسله گفتوگو با چند نفر از سران شورای ائتلاف و برخی احزاب دیگر از جمله روحانیت مبارز برگزار کرد و در این نشستها مدل انتخاباتی خود را پیشنهاد کردتا همه سعی کنند به یک وحدت و همگرایی حداکثری برسند که این مدل بعضا هم مورد استقبال برخی از شخصیت ها قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: مجید انصاری و مصطفی کواکبیان برای سرلیستی اصلاحطلبان مطرح هستند
آلیا در تشریح مدل انتخاباتی جبهه پایداری افزود: جبهه پایداری شاخص ها و معیارها را به عنوان مدل اصلی و رکن اصلی مطرح کرد که این شاخصها و معیارها موضوعات پیچیده ای نیست، بلکه برگرفته از فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است که درباره یک مجلس کارآمد ، تاثیر گذار و یک نماینده موثر گفته شده است و این شاخص ها را جبهه پایداری تدوین کرد و در کنار یک مدل انتخاباتی قرار داد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین در این مدل انتخاباتی رکن اول این است که چه یک لیست ارائه کرده چه چند لیست ارائه کنیم شرط اصلی این باشد که هیچ کدام از فعالان و تشکل های سیاسی همدیگر را تخریب نکنند. این مدل انتخاباتی ما بود که البته بعد از احراز صلاحیت ها و تاییدیه افراد وارد مصداق خواهیم شد.
او تاکید کرد: به بیانی دیگر تا قبل از تایید صلاحیت ها اصل در تدوین همان شاخص ها بود، اما بعد از احراز صلاحیت ها بررسی نامزدها آغاز شده و افراد را بر اساس همان شاخص ها مطرح خواهیم کرد و نمره خواهیم داد. اگرچه همه افراد تایید صلاحیت شده کارآمد هستند، اما تفاوت هایی نیز در تخصص هایی که مورد نیاز کمیسیون های مجلس است با هم دارند.
فعال اصولگرا گفت: البته اولویت ما این است که به یک لیست واحد برسیم برسد، اما اگر در مواردی استثنا پیش بینی شد که شورای ائتلاف و یا برخی از تشکل ها افرادی را غیر از چهارچوبهای شاخص مد نظر در لیست قرار داده و بر حضور آنها نیز اصرار داشتند در این صورت است که گزینه دوم یعنی ارائه دو لیست اما با اشتراکات زیاد مطرح میشود.
بیشتر بخوانید: قالیباف یکی از گزینههای سرلیستی اصولگرایان است
عضو جبهه پایداری درباره احتمال ارائه ۴ لیست توسط اصولگرایان بیان کرد: من تا به حال این موضوع را نشنیدم، البته افراد اظهارات مختلفی دارند و ممکن است یک نفر بگوید چهار لیست و شخص دیگری دو لیست بودن را پیش بینی کند. اما من به طور کلی مدل انتخاباتی جبهه پایداری را مطرح کردم که با شورای ائتلاف و برخی شخصیتها نظیر حداد عادل و محسن رضایی هم در این باره صحبت شده و قرار است تا سعی کنیم بر اساس شاخص و معیارها به یک لیست واحد برسیم.
آلیا درباره سرلیستی جبهه پایداری گفت: من به عنوان عضو جبهه پایداری باید بگویم که تا امروز روی سر لیست تصمیمی گرفته نشده است. اما در حال حاضر موضوعی که در جبهه پایداری در جریان بوده این است که افراد ثبت نام شده دارند به مصاحبه و معارفه دعوت میشوند تا کسانی که با آن شاخص ها انطباق دارند با هدف شکل گیری یک لیست کارآمد و متخصص که مورد رضایت مردم باشد و مردم از آن استقبال کنند شناسایی شوند.
عضو جبهه پایداری در پایان تاکید کرد: باید گفت که ارائه لیست یک بخش است اما از آن مهم تر ارائه لیستی است که مردم از آن استقبال کنند و برایش تبلیغ کنند که این خیلی مهم بوده؛ زیرا باعث مشارکت حداکثری مردم میشود و الان برای ما مشارکت مردم برای بیشتر اولویت دارد تا اینکه چه کسی وارد مجلس شود.
گفتنی است صبح امروز مصاحبه ای در یکی از روزنامههای اصلاحطلب به نقل از حسن بیادی مطرح شد که تیتر آن خروج جبهه پایداری از ائتلاف اصولگرایان بود، موضوعی که وقتی از حسن بیادی جویا شدیم خود از این مصاحبه بی اطلاع بود و اعلام کرد که این مصاحبه برای مدتها پیش است .
انتهای پیام/