بصیر هاشمی سرپرست این تیم جراحی گفت: با توجه به امکانات و تجهیزات مدرن بیمارستان پیوند ابوعلی سینا، تصمیم گرفتیم عملهای جراحی پیشرفته اتولوژی در این مرکز انجام شود.
او افزود: بدین منظور پس از بررسیهای لازم، عمل کاشت حلزون شنوایی با پروتزهای جدید، برای دو بیمار ناشنوا در بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا انجام شد.
بیشتر بخوانید: انجام موفقیت آمیز عمل جراحی " بون بریج " برای درمان ناشنوایی در شیراز
هاشمی با بیان اینکه استفاده از پروتزهای جدید در اینگونه اعمال جراحی، برای نخستین بار در ایران است، عنوان کرد: تاکنون بیش از یکهزار و ۷۰۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در شیراز انجام شده و عده بسیاری از نعمت شنوایی و تکلم برخوردار شدهاند.
رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس ادامه داد: به دنبال این اقدامات و پیشرفتها، امسال نیز اعمال جراحی فوق تخصصی کاشت ساقه مغز (ABI) و همچنین سمعک کاشتنی استخوانی، برای گروه دیگری از ناشنوایان برای نخستین بار در شیراز انجام شد.
بیشتر بخوانید: انجام عمل کاشت ساقه مغز حسی تازه برای شنوایی
هاشمی بیان کرد: کاشت حلزون شنوایی، بیشتر برای کودکانی که بصورت مادرزادی با ناشنوایی مطلق به دنیا میآیند یا پس از تولد ناشنوا میشوند؛ کاربرد دارد و هرچه این عمل جراحی در سنین کمتر انجام شود نتایج بهتری دارد.
رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس تاکید کرد: با توجه به شیوع بالای ناشنوایی، سیاستهای کمیته علمی کاشت حلزون کشور، توسعه منطقی مراکز کاشت در سطح کشور و دسترسی بهتر و آسانتر نیازمندان به این خدمت است.
بیمارستان آموزشی، پژوهشی و پیوند اعضا ابوعلی سینا با همت خیران و پزشکان مطرح استان فارس و کشور در شهر صدرای شیراز مشغول فعالیت است.
انتهای پیام/
درود بر ایران و ایرانی