او به استحصال ۸ هکتار زمین به منظور افزایش اراضی لجستیکی بندر در قالب پروژه دایک حفاظت ساحلی بندر شهید بهشتی اشاره و بیان کرد: ایجاد بستر مناسب جهت تسهیل مسیر ریل، جلوگیری از تخریب مستحدثات ساحلی و کاهش ضریب خوردگی تجهیزات و سازههای فلزی بندر از اهداف اجرای این پروژه است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان طول دیوار حفاظت ساحلی در دست اجرا در بندر شهید بهشتی را بیش از ۲ هزار متر اعلام و اضافه کرد: احداث این پروژه اشتغال ۴۵۰ نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم به همراه خواهد داشت.
آقایی افزود: همچنین به منظور ارتقای سیستم حفاظتی بندر چابهار و پایش ورود و خروج افراد، عملیات احداث ساختمان xray این بندر از اواخر سال گذشته آغاز شد و با پیشرفت ۶۷ درصدی در دست ساخت است.
او با اشاره به تجهیزات پروژه ساختمان xray ادامه داد: ۲ دستگاه دوربین پلاک خوان، ۲ دستگاه راه بند دینامیکی، ۵ دستگاه گیت کنترل تردد، ۴ دستگاه ایکس ری و ریدر کارت و لایسنسهای نرم افزار کنترلی در قالب این پروژه جانمایی میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، ارتقای توان عملیاتی و نقش لجستیکی بندر چابهار با توسعه زیرساخت ها، بهبود تعمیر و نگهداری تاسیسات و تجهیزات و همچنین افزایش سطح ایمنی و پایش ترددها را از اهداف اجرای این پروژهها اعلام کرد.
انتهای پیام/گ