او ادامه داد: امدادرسانی به وسیله بالگرد در جنوب سیستان و بلوچستان محدود است و انجام خدمات و توزیع اقلام به سختی انجام میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تصمیم بر آن شد که با استفاده از تراکتور و ماشین آلات سنگین به روستاهایی که امکان دسترسی با این وسایل وجود دارد کمک رسانی انجام شود.
او با بیان اینکه امدادرسانی به روستاهای آسیب دیده باید همچنان ادامه یابد افزود: آنچه که مهم و ضروریست ترمیم زیرساختها و راههای دسترسی در جنوب سیستان و بلوچستان است.
موهبتی حفظ جان انسانها را اولویت کار در حوادث غیرمترقبه دانست و گفت: در سیل اخیر علیرغم گستردگی آسیبها و حجم بالای سیلاب به همت مردم و با برنامهریزی مسوولان جان انسانی به مخاطره نیفتاد و این موضوع بسیار ارزشمند است.
او از فرمانداران، بخشداران و مجموعه شوراها و دهیاران، مردم شهرستانهای درگیر سیلاب و همچنین سازمانهای امداد و نجات همچون هلال احمر و نیروهای نظامی و انتظامی، سپاه و ارتش و نهادهایی همچون بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و تمامی سمنها و تشکلهای خیریه و همچنین شهرداریهای برای خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان قدردانی کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: فعالیتهای حوزه امدادرسانی با هماهنگی ستاد مدیریت بحران شهرستانها، فرمانداریها و هلال احمر انجام تا از تجمع و خلل در امدادرسانی جلوگیری شود.
انتهای پیام/ع