به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد نادری پور مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: زعفرانهای بسته بندی، پودر زعفران و عصاره زعفران تقلبی به دلیل نداشتن مشخصاتی ازجمله پروانه ساخت یا شناسه نظارت، آدرس کارگاه و شماره تماس و همچنین استفاده از رنگ مصنوعی باتوجه به نتایج آزمایشگاه غذاودارو، از سطح شهرستان با تلاش بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی با همکاری کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشکده جمع آوری شدند.
اوافزود: شهروندان از خرید زعفرانهای فاقد علامت سیب سلامت و پروانه ساخت که در زیر سیب سلامت (لوگوی سازمان غذا و دارو) درج میشود، خودداری نمایند.
نادری پور تصریح کرد: درج علامت سیب سلامت به تنهایی بر روی بسته بندی موادغذایی کافی نیست و حتما باید به همراه آن پروانه ساخت که شامل دو رقم قبل از علامت (/) و پنج رقم بعد از آن میباشد نیز درج شود.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی سیرجان بیان داشت: به فروشندگان موادغذایی نیز توصیه میشود از تهیه و توزیع موادغذایی نامبرده شده خودداری نمایند.
بازرسان بهداشت محیط درصورت مشاهده علاوه برجمع آوری این نوع موادغذایی، متصدیان مربوطه را به دادسرا و تعزیرات حکومتی معرفی میکنند.
انتهای پیام /ی