او ادامه داد: همین موضوع هم باعث میشود تا افراد انتخاب شده در موارد متعددی براساس ایدههای شخصی خود عمل کنند نه سیاستها و برنامههای حزب متبوع خود.
کمالی با اشاره به انتخابات پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: در انتخابات قبل لیست اصلاح طلبان براساس ائتلاف جبههای بسته شد، یعنی افرادی از گروه مستقلین ، حزب اعتدال و توسعه و طیف میانهرو اصولگرایان در جبهه اصلاح طلبان قرار گرفتند که لیست مذکور به معنای لیست اصلاح طلبان نبودند؛ اصولا دولت روحانی هم از ابتدا هم خود را اصلاح طلب نمیدانست و اصلاحات صرفا به دلایلی از این دولت حمایت کرد.
بیشتر بخوانید: قالیباف یکی از گزینههای سرلیستی اصولگرایان است
دبیرکل حزب اسلامی کار افزود: افرادی که با حمایت احزاب وارد مجلس میشوند باید در مجلس از سیاستهای حزب خود تبعیت کنند، اما نامزدها معمولا در عمل معتقدند که درست است که حزب به آنها کمک کرده اما آنها میبایست براساس اعتقادات خود عمل کنند و در مجلس رای خود را بدهند.
فعال اصلاح طلب با اشاره به لزوم نقش احزاب در انتخابات گفت: احزاب باید انتخابات را هدایت کنند؛ زیرا وجود احزاب نمود دموکراسی در کشور است. اینکه ما اجازه میدهیم گروه های مختلف سیاسی دور هم جمع شوند، تشکل سیاسی ایجاد کنند و برنامههای خود را به مردم ارائه کرده و در نهایت مردم گزینه خود را انتخاب میکنند؛ البته طبیعتا احزاب در برابر افرادی که معرفی میکنند نیز مسئول هستند و باید دقت کنند افراد متعهد را معرفی کنند.
او تاکید کرد: افرادی که خارج از احزاب و گروه ها وارد فضای سیاسی کشور شده اند تا به حال مشکلات زیادی را برای کشور به وجود آورده و هرگز هم پاسخگو نبوده اند.
کمالی درپاسخ به این سوال که آیا افرادی وجود دارند که با پرداخت هزینه وارد لیست شوند گفت: در طیف اصلاح طلب کسانی را که با پول وارد لیست شده باشند نمیشناسم، اما کمک گرفتن از نامزها در سایر احزاب صورت پذیرفته، ولی ما در حزب اسلامی کار با این پدیده مخالفیم.
انتهای پیام/