او تصریح کرد: طبق ماده۲۷همه کسبه های بازاری موظف اند به عنوان اولین اقدام پروانه کسب داشته باشند.
رئیس اتحادیه صنف رستوران و آشپزخانه در مشهدگفت: در بازرسی های متعددی که ماموران از سایر مغازه ها انجام می دهند اولین مطلبی که برای بازرسین حائز اهمیت است اطلاع از داشتن پروانه کسب است.
امیریان افزود: بعد از اخطار فرصتی یک ماهه به متخلفین داده می شود تا پروانه کسب را تامین کنند.
او تصریح کرد: بعد ازگذشت یک ماه اگر محقق نشد به همت اجرایات اماکن پلمب خواهد شد.
انتهای پیام//ف.غ