وی اضافه کرد: لقمههای حاوی نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و پنیر و خیار، نان و پنیر و گوجه فرنگی و نان و کره و عسل انتخابهای خوبی برای میان وعده دانشآموزان است.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: همچنین انواع غذاهای پختنی مثل آش، سوپ، خوراک لوبیا، عدس، حلیم، شله زرد، فرنی و شیر هم میان وعدههای خوبی برای دانش آموزان میباشد.
وی با توصیه دانش آموزان به خوردن میوهها و انواع خشکبار شامل بادام هندی، فندق، پسته، بادام، گردو، بادام زمینی، نخودچی، انجیر خشک، کشمش، توت خشک، آجیل و سویا، این مواد را نیز میان وعدههای خوبی برای دانشآموزان عنوان کرد و افزود: همچنین مصرف انواع میوه خشک و خرما و کیک و بیسکویتهای غنی شده و سبوسدار نیز گزینههای خوبی برای تقویت دانش آموزان است.
وی در ادامه با بیان اینکه خوردن خوراکیهایی مثل پفک، چیپس، پفیلا، اسنک و... برای دانشآموزان مفید نیست، گفت: این نوع خوراکیها نه تنها هیچ ارزش غذایی ندارند، بلکه مصرف آنها میتواند مشکلات گوارشی هم برای دانشآموزان به همراه داشته باشد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/