او با اشاره به اینکه بخش کشاورزی استان فارس قدرتمند است، اضافه کرد: به منظور استفاده از همه ظرفیت های این بخش و ایجاد بهبود مستمر، مدل تعالی سازمانی در سازمان جهاد کشاورزی این استان جاری سازی شده است.
قاسمی با اشاره به اینکه فعالیت های بخش کشاورزی در استان فارس تنوع و گستردگی زیادی دارد، افزود: این فعالیت ها بدون علم مدیریت قابلیت اجرا ندارد از این رو جاری سازی مدل تعالی در دستور کار قرار گرفته است.
این مقام مسئول گفت: تعالی سازمانی، یک مدل مدیریتی را ارائه می دهد تا با پیشبرد بهتر امور به نتایج مدنظر دست یابیم از این رو باید بر اساس جایگاه موجود و نتایج مطلوب در هر امر کشاورزی شاخص تعریف شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اضافه کرد: در مدل تعالی ما به دنبال نتایجی در حوزه کارکنان و مشتریان یا ذی نفعان هستیم که برای دستیابی به نتایج استراتژی هایی تدوین شده باید آنها را مدیریت کنیم.
او با بیان اینکه در مدل تعالی باید به منابع، کارکنان و فرآیند های اجرای کار توجه داشته باشیم تا ما را به نتایج مورد نظر رهنمون کند، افزود: دستیابی به این اهداف از بستر رشد و یاد گیری می گذرد از این رو ما یک سازمان یادگیرنده هستیم و به همین دلیل به ترویج بهره برداران بها می دهیم.
قاسمی با اشاره به اینکه در همین راستا آموزش کارکنان برای سازمان ما جایگاه ویژه ای دارد، گفت: همه کارکنان باید فعالانه در نظام پیشنهادات شرکت کنند و خود را در همه امور ذی مدخل بدانند تا نتایج مطلوب کسب شود.
این مقام مسئول ابراز کرد: توجه به نظام آراستگی نیز ضرورت دارد چرا که نظم و انضباط ظاهری ما را به نظم فکری رهنمون می کند.
او با اشاره به اینکه لازمه اجرای هر برنامه عزم جدی است، افزود: حتی اگر اعتبارات از امروز نیز کمتر باشد با بکارگیری فکر و اندیشه راه کاری را برای رفع چالش ها و برون رفت از آن ایجاد می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه هدف از دیدار با کارکنان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین تعامل و همدلی بیش از پیش با همکاران است، اضافه کرد: این نشست به منظور ایجاد زمینه ای است تا همکاران چالش های بخش کشاورزی حوزه خود و مشکلات پرسنلی را مطرح کنند و راهکارها و توصیه های پیشنهادی نیز توسط آنان ارائه شود.
انتهای پیام/