به گفته او، این مزرعه با استفاده از آب رودخانه آبیاری میشود که با توجه به بارندگی خوب منطقه تاکنون آبیاری در آن انجام نشده است.
قاسمی با اشاره به همت کشاورز در کاشت کلزا در این سطح وسیع، افزود: وظیفه ما هدایت، حمایت و نظارت برمزارع کلزا و به طور خاص این مزرعه است و حتما کارشناسان ما مشاورههای لازم را به کشاورز خواهند داد که بتوانیم نتیجه خوبی را از این کشت داشته باشیم.
او با بیان اینکه کلزا بیشترین درصد روغن را در میان دانههای روغنی دارد، تصریح کرد: با توجه به عزم کشور در خود اتکایی در تولید روغن، افزایش سطح زیر کشت این محصول به طور ویژه در سنوات اخیر در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
این مقام مسئول ابراز کرد: کاشت کلزا علاوه بر تامین روغن به دلیل کمک به پایداری تولید گندم به عنوان یک محصول استراتژیک، در الگوی کشت قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سنوات اخیر شاهد عملکرد بالای هشت تن کلزا در این استان بودیم که از رکوردهای جهانی بوده است.
او با بیان اینکه با اقدامات علمی و فنی میتوان شاهد افزایش عملکرد کلزا بود، افزود: قطعا میتواند به عنوان یک محصول جایگزین و درآمد زا برای کشاورزان مطرح باشد.
قاسمی اظهار کرد: بزرگترین کلزای استان فارس به مساحت ۱۰۶ هکتار در پارسل شماره ۱۳ بخش افزر از توابع شهرستان قیر وکارزین قرار دارد، سطح تعهد کاشت کلزا در این پارسل ۱۶۰ هکتار بود که سطح اجرایی به ۱۷۷ هکتار رسید، مدیر این پارسل محمد بهمنی که تلاش وی به منظور تحقق سطح ابلاغی کاشت کلزا قابل تقدیر است.
انتهای پیام/