پس از این شکایت کارآگاهان پلیس فتا هنگام تحقیقات مقدماتی، ۱۵ فقره پرونده مشابه دیگر نیز که به این پلیس ارجاع شده بود را بررسی کردند و سرانجام موفق شدند در تحقیقات پلیسی، هویت متهم را که مردی ۳۲ ساله بود به همراه مخفیگاهش شناسایی کنند.
سرهنگ تورج کاظمی - رئیس پلیس فتای تهران- گفت: تحقیقات پلیسی حکایت از این داشت متهم در سایتهای خرید و فروش اینترنتی فعال است و از خریداران درخواست میکند که بیعانه خرید کالاها را به شماره کارتهایی که مربوط به اقوام و آشنایان متهم است واریز کنند و سپس متهم ارتباطش را با خریداران قطع میکرد.
با هماهنگیهای قضایی متهم در یک عملیات پلیسی در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
با حضور شاکی در پلیس فتا، وی با مشاهد متهم به کارآگاهان گفت: او یکی از اقوامم است و به سبب رابطه فامیلی و اعتمادی که به وی داشتم برای یکسری کارهای مالی، کارت بانکیام را مدتی به امانت در اختیارش قرار داده بودم.
متهم در بازجوییهای انجام شده اظهار کرد، در سایتهای خرید و فروش، آگهی کالا درج میکردم و با شناسایی خریداران از آنها میخواستم که بیعانه کالا را به مشخصات کارتی که از قبل تهیه کرده بودم و مربوط به دوستان و یا اقوامم بود، واریز کنند و از سویی دیگر با دسترسی به اطلاعات کارت عابر بانک اقوامم، وجوه واریزی را برداشت میکردم و گاهی نیز وجوه بیشتری را از حسابشان برداشت میکردم.
سرهنگ کاظمی با اشاره به اینکه متهم مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال از حساب مال باختگان برداشت کرده بود، افزود: با اقرار صریح متهم به جرم ارتکابی، متهم به همراه شاکیان پرونده به دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای معرفی شد.
منبع: ایران
انتهای پیام/