مرادی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در چند روز اخیر موفقیتهای بسیاری را کسب کرده است، گفت: انجام سه عمل جراحی کاشت حلزون به صورت همزمان، انجام ۲ عمل پیوند کلیه پس از وقفهای که ایجاد شده بود و بسته شدن قرادادهای مهم تجهیزاتی از جمله دستگاه فوق پیشرفته توموتراپی نمونه این موفقیتها است.
او گفت: دانشکده توانبخشی یکی از دانشکدههای مهم و کاربردی است و رشتههای آن بسیار پرکاربرد بوده و بر همین اساس مورد نیاز استان و کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: پس از راهاندازی این دانشکده و رشتههای کاردرمانی، فیزیوتراپی و گفتار درمانی باید پیگیریها و اقدامات لازم برای راهاندازی رشتههای ادیولوژی و اپتومتری در دانشگاه انجام شود.
مرادی افزود: نیاز به خدمات توانبخشی با راه اندازی ۲ مرکز درمان سکته حاد مغزی (استروک سنتر) در بیمارستانهای فارابی و امام رضا (ع) با امکانات ویژه و مجهز این بیمارستانها به صورت جدی احساس میشود.
او اظهار داشت: همچنین در بیمارستان سوختگی نیز به خدمات فیزیوتراپی ویژه نیاز هست و با راهاندازی دانشکده توانبخشی تا حدودی این نیازها مرتفع خواهد شد.
مرادی ادامه داد: کمبود فضای فیزیکی مشکلی است که تمام دانشکدهها با آن مواجه هستند و باید راهاندازی ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی در محل پردیس دانشگاه در سریعترین زمان ممکن انجام شود تا انتقال دانشکده توانبخشی به محل فعلی دانشکده دندانپزشکی انجام گیرد.
او تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم تا در کوتاهترین زمان ممکن اقدامات لازم در راستای راهاندازی دانشکده به بهترین نحو صورت گیرد و پذیرش دانشجو در سال آینده انجام شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در جلسه گفت: اقدامات لازم برای راهاندازی این دانشکده برای جذب هیات علمی، تامین فضای ساختمانی و تامین فضای فیزیکی توانبخشی انجام شده و در هر سه رشته جذب هیات علمی صورت گرفته و هم اکنون مشکلی در بحث هیات علمی این دانشکده نداریم.
۱۲۰ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/ج