او افزود: در واقع دانش آموزانمان باید زندگی مستقل و شرافتمندانه و دفاع از خود و آرمانهای کشور را فرا بگیرند اما ما امروز بیراهه رفتهایم و با قراردادن سدی در انتهای نظام تعلیم و تربیت به نام کنکور، تنها توانایی تست زدن و حافظه محوری را در آنها تقویت کردهایم.
حاجی میرزایی ادامه داد: متاسفانه نظام منزلت اجتماعی و اشتغال ما هم برهمین اساس شکل گرفته و ما در حالی که باید زیستن قوی و مقتدر در محیطی که کودک و نوجوان ما در آن زندگی می کند را به او بیاموزیم به سمت دیگری حرکت کردهایم.
وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خراسان الگو و پیشگام در بسیاری از عرصهها بهویژه در زمینه مشارکت خیران مدرسهساز و مدرسهیار بوده است. توجه خیران به آموزش مهارتها در مدارس نیاز جدی امروز جامعه ماست و باید به سمتی حرکت کنیم که بخش بزرگی از دانشآموزان ما به مهارت کار کردن برای تامین آینده خود برسند.
حاجی میرزایی ادامه داد: دولت قطعا با تمام توان در کنار خیران خواهد بود و امسال هم دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان را برای مشارکت دولت در ساخت پروژههای آموزش و پرورش ساخت خیران اختصاص گرفته که این رقم در سال گذشته در حدود یک هزار میلیارد تومان بوده که به این رقم رسیده و رشد خوبی داشته است در عین حال تلاش میکنیم موانع قانونی برای مشارکت خیران در حوزه آموزش و پرورش را پیگیری و برطرف کنیم.
انتهای پیام//م.م