در این دوره ۱۱۸ اثر از هنرمندان پیشکسوت و جوان هنر معاصر به نمایش درآمده و قرار است مراسم چکش زنی آثار، روز جمعه با اجرای حسین پاکدل برگزار شود.
گرانترین اثر دوازدهمین حراج تهران تابلوی نقاشیخط حسین زنده رودی با عنوان «قوس آبی نیلگون» است که بین ۳ تا ۴ میلیارد تومان قیمت گذاری شده است.
یکی از نکات قابل توجه این دوره از حراج، حضور چشمگیر هنرمندان انقلابی است. حبیبالله صادقی نقاش انقلابی است که آثار زیادی با موضوع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مضامین مذهبی به ویژه عاشورا خلق کرده است. اثر این هنرمند روز جمعه با قیمت اولیه ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان به فروش خواهد رسید.
ایرج اسکندری از دیگر هنرمندان انقلابی است که برای نخستین بار در دهمین دوره حراج حضور پیدا کرد. در دوره دوازدهم تابلویی پنج لتهای و بدون عنوان از اسکندری که با ترکیب مواد روی تخته خلق کرده و قیمت پایه آن ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان برآورد شده، به نمایش درآمده است.
مرتضی گودرزی دیباج که سالها ریاست بخش هنرهای تجسمی حوزه هنری را بر عهده داشته است، در دوره دوازدهم با اثری بدون عنوان حضور یافته و تابلوی او با قیمت اولیه ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان چکش میخورد.
سعید صادقی از عکاسان دوران جنگ تحمیلی تاکنون در سه دوره حراج هنر معاصر در سه سال پیاپی حضور پیدا کرده است. او چهارمین حضورش را در حراج تهران تجربه میکند، در دوازدهمین دوره این رویداد، با یک تابلو عکس مربوط به واقعه خرمشهر، نامش در لیست اسامی هنرمندان حاضر در حراج ثبتشده است.
حسن روحالامین هنرمند نقاش و تصویرگر جوانی که در زمینه هنر مقاومت شناختهشده است برای دومین بار در دوازدهمین حراج تهران با اثری مربوط به مجموعه «عصیان» حضور دارد.
«یاران فکه» عنوان تابلو عکسی از جاسم غضبان پور از عکاسان شناختهشده و علاقهمند به مضامین دفاع مقدس است که برای نخستین بار از این عکاس در دوازدهمین دوره این رویداد به حراج گذاشته میشود.
هانیبال الخاص نیز اثری با مضمون انقلابی در حراج این دوره است؛ اثری بدون عنوان که مربوط به سال ۱۳۵۷ و بحبوحه پیروزی انقلاب اسلامی در ایران است. پیش از این اثر دیگری از الخاص با همین مضمون و با عنوان «انقلاب» در حراج تهران به فروش رفته بود.
گفتنی است بازدید از آثار این دوره تا فردا در هتل پارسیان آزادی برای عموم آزاد است. مراسم چکش زنی هم روز جمعه ساعت ۱۸ برگزار میشود.
انتهای پیام/