سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

آخرین جزئیات مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی/ اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به فاز جدید مبارزه با ملخ

میر گفت: تا کنون در ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی صورت گرفته است.

محمدرضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به اینکه فاز اصلی حمله ملخ‌ها به کشور از اواخر دی و اوایل بهمن آغاز می‌شود، اظهار کرد: بنابر آخرین آمار تا کنون در سطحی معادل ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار در منطقه جاسک استان هرمزگان و بخش کوچکی از سیستان و بلوچستان مبارزه علیه ملخ‌های صحرایی که از سمت هند و پاکستان به ایران آمدند، صورت گرفته است.

او افزود: با توجه به بارندگی روز‌های گذشته در استان‌های جنوبی شرایط برای هجوم ملخ‌های صحرایی از نیمه بهمن به بعد در کشور فراهم است به طوری که از نیمه بهمن با حجم گسترده‌ای از این آفت در منطقه سیستان و بلوچستان مواجه خواهیم شد.

میر ادامه داد: بنابر آخرین پیش بینی‌ها در فاز جدید در سطحی معادل ۸۰۰ هزار هکتار تا ۱ میلیون هکتار مبارزه صورت خواهد گرفت.

این مقام مسئول ادامه داد: در حال حاضر ملخ‌هایی که در دوره قبل به پاکستان و هند رفته بودند در حال بازگشت به شبه جزیره عربستان و حاشیه دریای سرخ که خواستگاه اصلی آن‌ها است هستند و در این میان برخی در ایران ریزش می‌کنند.

 

روند اداری تخصیص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه با ملخ در حال طی شدن است

 
سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور درباره آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات گفت: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته نظر مسئولان دولتی مبنی بر تخصیص اعتبارات جدید مبنی بر تخصیص اعتبارات در فاز جدید مبارزه مساعد است و هم اکنون در حال دریافت ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه علیه ملخ‌های صحرایی هستیم به طوری که پروسه اداری آن در حال طی شدن است.

او با اشاره به اینکه در فاز اصلی حمله ملخ‌ها از شبه جزیره عربستان و دریای سرخ به سمت ایران حرکت می‌کنند، گفت: این برگشت حمله اصلی آن‌ها محسوب می‌َشود.

میر در پایان درباره تاثیر ریزش‌های اخیر بر تولید محصولات زراعی و باغی تصریح کرد: اگر چه با بازگشت ملخ‌های صحرایی از شبه جزیره عربستان و حاشیه دریای سرخ به خواستگاه اصلیشان در سطح کمی مبارزه صورت گرفته، اما خوشبختانه تا کنون آسیبی به باغات و مزارع وارد نشده است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.