دکتر تیزویر افزود: در این طرح سعی میکنیم با اقداماتی که در مدارس و آموزش و آگاهی رسانی به مردم در مصرف نمک و مواد قندی انجام خواهد شد مصرف این مواد را کاهش دهیم.
او گفت: در حوزه بیماریهای غیر واگیر مثل فشارخون و انواع سرطان نیز به صورت رایگان در تمام مراکز خدمات جامع سلامت یکسری از مراقبتها برای افراد انجام خواهد شد و اگر نیاز به خدمات پیشرفتهتری وجود داشته باشد آنها را معرفی خواهیم کرد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: پیشنهاد ما به مردم جایگزین کردن گوشت قرمز با گوشت سفید مثل گوشت ماهی و گوشت مرغ و همینطور تخم مرغ و حبوبات است.
تیزویر با توجه به کنترل کیفیت مواد غذایی در استان گفت: به شدت مواد غذایی تحت کنترل هستند و بسیاری از کارخانجات ما در وضعیت بسیار مطلوب در سطح کشور هستند.
انتهای پیام / م . م