به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، همایش علمی شهدای ۲۷ دی ماه بمباران کارگاه فنی دانشگاه تبریز و جهاد دانشگاهی، با حضور جمعی از مسئولان، خانوادههای شهدا و دانشگاهیان در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی در دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.
محسنی رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان در این مراسم گفت: سالهای بسیاری از واقعه ۲۷ دی میگذرد و همه ساله صرفا مجلس ترحیم و بزرگداشت برای شهدای این روز برگزار میشد، اما امسال به این مجلس وجهه علمی دادهایم، چراکه باید این وقایع ماندگار شده و به طور مکتوب و علمی به دست آیندگان برسد.
محسنی با تاکید بر اینکه در نتیجه این همایش علمی واقعه ۲۷ دی و خاطرات شهدای این روز در قالب کتاب و مجله منتشر خواهد شد، افزود: این وقایع باید منتشر شود تا نسل آینده بدانند که دانشگاه تبریز، روزی مرکز اتصال صنعت و علم بوده است. چیزی که امروز حلقه مفقوده در دانشگاههاست.
او با تاکید بر نقش پیشگام دانشگاه تبریز در عرصههای مختلف و به ویژه در گام دوم انقلاب، گفت: در سالجاری سنگ بنای این همایش علمی را گذاشتیم و طی سالهای بعد نیز تداوم خواهد داشت تا واقعه ۲۷ دی بصورت علمی در جامعه تبیین شود.
تبیین وقایع روز ۲۷ دی ماه، بازخوانی نقش دانشگاه تبریز و جهاد دانشگاهی در دوران دفاع مقدس، نقش تفکر جهادی در اقتصاد دانش بنیان، شناخت مبانی معرفتی ارزشی شهدای دانشگاه و نقش آن در تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب، راهکارهای الگوپذیری دانشگاهیان از سبک زندگی شهدا و جایگاه دانشگاه و دانشگاهیان در نهادینه کردن فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت از جمله محورهای این همایش است.
براساس این گزارش؛ در سال ۱۳۶۵ راه اندازی و مدیریت کارگاه فنی دانشگاه تبریز در ساعات غیر درسی برای تولید مهمات جنگی و خوداتکایی در تولیدات استراتژیک بر عهدهی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی بود که در ۲۷ دی ماه همان سال با بمباران رژیم بعثی عراق، ۲۲ نفراز دانشجویان دانشگاه تبریزو پرسنل جهاد دانشگاهی به مقام والای شهادت نائل و ۷ نفر نیز جانباز شدند.
انتهای پیام/ک