به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیماریهای عصبی نظیر سندروم داون، آلزایمر و دیگر بیماریها مانند انسفالوپاتیهای اسفنجی بهعنوان مشکلات اساسی برای انسان شناخته شدهاند. در حال حاضر، روشهای درمانی محدودی برای این بیماریها وجود دارد. اکنون یکی از شرکتهای فعال در حوزه نانو زیستفناوری، پتنت مربوط به روش درمانی برای کمک به بیماران عصبی نظیر آلزایمر با کمک نانوذرات را در دفتر اختراعات آمریکا به ثبت رسانده است.
شرکت آفیوس پتنت مربوط به نانوذرات خوراکی برای درمان بیماریهای عصبی را در دفتر اختراعات آمریکا به ثبت رساند و اعلام کرد که پتنتی را برای یک محصول خوراکی حاوی نانوذرات بهمنظور درمان بیماریهای عصبی نظیر هانتینگتون، پارکینسون، اماس، سندروم داون و آلزایمر در دفتر USPTO به ثبت رسانده است. نانوذرات Bryostatin-۱ که در این دارو استفاده شده به سرعت عملکرد شناختی را در موشهای مبتلا به آلزایمر بازیابی میکند. همچنین این نانوذرات موجب بهبود سندروم داون در این موشها شدهاست.
بیشتر بخوانید: دستگاه تسریع جوانه زنی با امواج میکروفرکانسی ثبت اختراع شد
این شرکت به دنبال ارائه روشی است که بتوان به شکلی ساده به این بیماران که معمولا کهنسال نیز هستند، کمک کرد. یکی از محققان این پروژه میگوید: بسیار مطلوب است که بتوان روشی ساده برای درمان این بیماران ارائه کرد که نیاز به مراقبتهای ویژه نداشته باشد. مطالعات سازوکار این روش درمانی نشان میدهد که استفاده از نانوذرات Bryostatin-۱ میتواند از طریق ایزوفرمهای PKC از سیستم عصبی محافظت کند. فرآیندهای ضدالتهابی و رگزایی و همچنین جایگزین بیآمیلوئید از جمله اثرات این دارو هستند.
یکی دیگر از مخترعان این فناوری میگوید: ما به درمان آلزایمر نزدیک شدیم. نتایج کار ما نشان داد که نانوذرات Bryostatin-۱ میتوانند در موشها موثر واقع شوند. این نانوذرات برای اولین بار بهبود وابسته به دوز را در فرآیند درمان نشان دادند. موشهایی که از این نانوذرات استفاده کرده بودند تفاوت معنیداری در دستیابی به وظایف از پیش تعیین شده از خود نشان دادند.
این شرکت، یک شرکت زیستفناوری بوده که روی توسعه پلتفورمهای سبز کار میکند. تمرکز این شرکت به رهایش دارو با استفاده از فناورینانو است.
انتهای پیام/