او افزود: در این زمینه باید آموزشهای لازم به مردم داده شود و اگر آنها خود بتوانند انتخاب کرده و در خرید محصولات داشتن مجوزهای بهداشتی را مدنظر قرار دهند کار دستگاههای متولی و نظارتی هم آسانتر خواهد شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: لازم است، ارزش افزودهای برای افرادی که از راههای مجاز این محصولات را وارد کرده و مجوزهای لازم را در عرضه محصولات خود اخذ میکنند در نظر گرفته شود تا از این طریق هزینههای آنان جبران شده و مشوقی هم برای ورود سایر افراد به این مقوله باشد.
حیدری با بیان اینکه در بحث دارو و مواد غذایی با دوگانگی روبرو هستیم، گفت: امروزه با توجه به تحریمها در زمینه برخی اقلام دارویی با مشکل مواجه هستیم و برخی داروها یا وارد نمیشود یا در واردات آن مشکلاتی وجود دارد، بنابراین افرادی که نیازمند آن داروها هستند ناچارند به چرخههای غیررسمی متوسل شوند و راه دیگری هم ندارند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: در راستای رفع و یا کاهش این مشکلات تمام شرکتهای توزیع و پخش مواد غذایی و دارویی را شناسنامهدار کرده و این شرکتها را به سمتی سوق داد که به داخل مجموعههای رسمی وارد شوند.
او یادآور شد: در بحث ملزومات پزشکی نیز با رصدهایی که در سطح استان و کشور انجام شده، ملزوماتی مشاهده میشود که منشاء تولید آن مشخص نیست، اما به وفور مصرف میشود لذا باید این مشکلات را که یک روزه بوجود نیامدهاند را به تدریج و قدم و به قدم و با کمک همدیگر و همراهی مردم حل کرد.
انتهای پیام/ع