او افزود: تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوجها در سال ۱۳۹۹، ۵۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت ۵ ساله با اخذ یک ضامن معتبر و سفته است.
نایب رئیس کمیسیون تلفیق گفت: همچنین بانک مرکزی مکلف است از طریق بانکهای عامل، مبلغ ۷۰ هزار میلیارد ریال را از محل منابع سپردههای پس انداز و جاری قرض الحسنه نظام بانکی به تفکیک ۵۰ هزار میلیارد ریال به کمیته امدام امام خمینی (ره) و ۲۰ هزار میلیارد ریال به سازمان بهزیستی کشور با معرفی دستگاههای ذیربط به مددجویان و کارفرمایان طرحهای اشتغال مددجویی با اولویت زنان سرپرست خانوار به صورت قرض الحسنه با بازپرداخت ۷ ساله پرداخت کند.
یوسف نژاد توضیح داد: در صورتی که هر یک از دستگاههای مذکور نتوانند به هر میزان سهمیه تسهیلات خود را تا پایان آذر ۱۳۹۹ استفاده کنند، سهمیه یاد شده به دیگر دستگاههای مشمول تعلق میگیرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس در ادامه تشریح وظایف بانک مرکزی در بودجه سال آینده کشور بیان کرد: این بانک باید از طریق بانکهای عامل با هماهنگی و معرفی بسیج سازندگی نسبت به اختصاص ۵۰ هزار میلیارد ریال از محل منابع سپردههای قرض الحسنه و عادی بانکها برای پرداخت به تعداد ۱۰۰ هزار نفر جهت ایجاد نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی در روستاها در حاشیه شهرها و مناطق محروم به ازای هر نفر ۵۰۰ میلیون ریال با بازپرداخت ۶۰ ماهه و نرخ چهار درصد (۴%) اقدام کند.
او تصریح کرد: مابهالتفاوت نرخ سود تا سقف هزار میلیارد ریال نسبت به نرخ مصوب شورای پول و اعتبار از محل منابع بند (الف) تبصره ۱۸ این قانون پرداخت میشود.
یوسف نژاد گفت: مسئولیت نصب و راه اندازی این نیروگاهها به صورت رایگان بر عهده سازمان بسیج مستضعفین است. به علاوه استفاده از تسهیلات این بند منوط به ارائه قرارداد خرید تضمینی برق از سوی شرکت تابع وزارت نیرو خواهد بود.
انتهای پیام/