او ادامه داد: در همین خصوص به کل سواحل اعلام خطری جدی داده شد و به این شکل تمام گروههای امداد و نجات ما آماده بودند. به همین خاطر روز جمعه کمیته بحران بندر تا صبح حضور داشت و عملا از هرگونه خسارت به کالاهای مردم از جمله پراکندگی شناورها جلوگیری به عمل آمد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: متعاقب این اقدامات بعد از روان شدن سیلاب و ایجاد خسارت در شهرها و روستاهای اطراف، اداره کل اقدام به ارسال تعدادی تجهیزات کرد. این تجهیزات در بارگیری و ارسال محمولههای مختلف از جمله قایق بود که به روستاهای اطراف ارسال شد.
او ادامه داد: در روزهای بعدی بعد از فروکش کردن آب یکسری تجهیزات دیگر به شکل گروهی آماده شد که به شهرها و روستاهای هدف اعزام شد تا به این شکل مسیر جریان آب هدایت و جاده و راههای دسترسی باز شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: چندین دستگاه لودر، بولدوزر، تریلر و یک دستگاه کمرشکن در این زمینه اعزام شدند و تدابیری نیز در ادامه باز کردن راهها به خصوص در روستاها اتخاذ شد.
آقایی ادامه داد: همچنین اکیپهای درمانی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان آماده شدند و امروز اولین اکیپ به عنوان بیمارستان صحرایی اقدام به فعالیت در مناطق سیل زده کرد.
او افزود: علاوه بر کمکهای انسان دوستانه مجموعه اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان که در بحث ارسال مواد غذایی بود، به شرکتهای همکار با این اداره اطلاع رسانی شد تا در صورت تمایل به کمک، هرچه سریعتر آن را جمع بندی کرده تا نسبت به ارسال آن اقدام شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان گفت: بدون شک در روزهای آینده آب فروکش میکند و اقدامات دیگری انجام در دستور کار قرار میگیرد.
او در پاسخ به این سوال که آیا تردد در محورهای مواصلاتی بندر چابهار با مشکلی مواجه نشده است، گفت: خوشبختانه کالا به نحو مطلوبی در چابهار جریان دارد و خوشبختانه طی ۲ روز اخیر بار از بندر بدون مشکل خارج شده است. هیچ مشکلی در راههای مواصلاتی استان به بندر وجود ندارد چرا که بیشترین مشکل همان طور که گفته شد در حوزه راههای روستایی و فرعی است که در جریان سیلاب قرار گرفتند.
انتهای پیام/ع