به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، رییس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از برگزاری کارگاه آموزشی آیین نامه اجرایی بند ب ماده ۲۹ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور وقانون برگزاری مناقصات و روشهای تنظیم قرارداد در دیماه سالجاری با حضور کارکنان، تعاونیهای فراگیر و روستایی، تشکل ها، سمن ها، شوراهای اسلامی، دهیاران و نمایندگان جوامع محلی در محل اداره منابع طبیعی وآبخیزداری این شهرستان خبر داد.
او افزود: قوانین و مقررات مربوط به آیین نامه مذکور، واگذاری طرحها و پروژههای منابع طبیعی نظیر آبخیزداری، بذرکاری، نهالکاری، کپه کاری، بذرپاشی، حفاظت، نگهداری وغیره را به تشکلها و تعاونیها که در عنوان و یا ماده ۳ فعالیت آنها به اقدامات منابع طبیعی اشاره شده است را نقطه عطف این مادهی قانونی دانست.
رهایی با اشاره به تعیین صلاحیت ۱۴ تعاونی در سطح استان و صدور مجوز فعالیت برای ۱۳ تشکل که تعداد ۷ تشکل موفق به دریافت گواهینامه صلاحیت از کارگروه مرتبط و واگذاری ۱۶ مورد پروژههای مرتبط در شهرستانهای استان به تشکلها و تعاونیها جمعا به مبلغ یازده میلیارد ریال، اعلام و راهنماییهای لازم جهت تشکیل و ثبت تعاونیها و تشکلها را برای حاضرین تشریح نمود.
رئیس آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان عنوان نمود: چنانچه تعاونی و یا تشکلی موفق به اخذ صلاحیت با پایه یک گردد، در صورت حسن انجام کار میتواند تا ۳ برابر مبلغ معاملات متوسط از طریق مناقصه پروژه دریافت نماید.
او بیان کرد: تاکنون با مشارکت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تعاون روستایی استان تعداد ۵۳ تعاونی مرتبط با موضوع در سطح استان شناسایی شده که جهت انجام مراحل و فرآیند کار لازم است مدیران عامل و یا یکی از اعضای هیئت مدیره به نمایندگی آن تعاونی به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستانهای تابعه به صورت حضوری مراجعه نماید.
بر اساس این گزارش، کارگاه مذکور بصورت پرسش و پاسخ در مدت ۹۰ دقیقه ادامه یافت و رییس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان پاسخگوی سوالات و ابهامات حاضرین در راستای کارگاه آموزشی مذکور بود.
انتهای پیام / م