سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختصاصی باشگاه خبرنگاران جوان؛

نقش‌های جدید به روایت بازیگران جوان ۴ فیلم جشنواره فجر/ بازیگر سریال پدر در ژانر کمدی ظاهر می‌شود

ریحانه پارسا، متین حیدرنیا، سمیرا حسن‌پور و ایمان صفا از نقش‌های خود در فیلم‌های جدیدشان سخن گفتند.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،چند روزی است که آثار راه یافته به بخش سودای سیمرغ معرفی شده‌اند و حالا بازارگمانه‌زنی‌ها راجع به چند و، چون نقش‌های تازه بازیگران درفیلم‌های جدید داغ شده است. در این میان شاید بازیگران جوان از این نظر مورد توجه باشند که حدس زدن در مورد انتخاب کارهایشان به دلیل سابقه کاری کمتر کمی دشوار باشد.

سراغ چند تن از این بازیگران جوان رفتیم و از آن‌ها در رابطه با حضورشان در فیلم‌های راه یافته به جشنواره فجر امسال و نقشی که ایفا کرده‌اند، پرسیده‌ایم؛ ریحانه پارسا با بازی در فیلم «خوب بد جلف ۲» با ژانری متفاوت از آنچه که پیش از این از او دیده بودیم در این جشنواره حضور دارد. متین حیدرنیا نیز نقش جدیدی را در «مردن در آب مطهر» تجربه کرده است که به گفته خودش تا مدت‌ها قالب شخصیتی‌اش شده بود. ایمان صفا هم تلاش کرده نقشی را که به گفته خودش در فیلم‌های مختلف چند باربازی کرده در فیلم «شنای پروانه» که در هر دو بخش در قالب متفاوتی ارائه کند. سمیرا حسن‌پور هم با بازی در فیلم «سه کام حبس» تلاش کرده که وجهی دیگر از توان بازیگری‌اش را به نمایش بگذارد.

ریحانه پارسا: نقش‌های شبیه هم، خلاقیت بازیگر را از بین می‌برد

«ریحانه پارسا» که در جشنواره فجر امسال با فیلم «خوب، بد، جلف ۲» حضور دارد درباره تجربه ایفای نقش کمدی در فیلم و تفاوتش با نقش‌های درام و جدی گفت: من قبلا در سریال پدر یک نقش جدی را تجربه کرده بودم و به نظرم میان بازی در فیلم‌های کمدی و درام فاصله زیادی وجود داد و بازیگر باید به خیلی از مسائل توجه داشته باشد.

او گفت: معتقدم فیلمنامه و مختصات کاراکتری که بازی می‌کنم، نقشه راه ایفای درست نقش است و این برایم خیلی حائز اهمیت است که نقش‌های متفاوت و دور از هم را بازی کنم. ایفای نقش‌های یکسان و شبیه به هم بازیگر را از خلاقیت در کارش دور می‌کند و اگر بتوانم درک و دورنمای درستی از نقش را در ذهن خود خلق کنم، می‌توان انتظار داشت بازی درستی هم انجام دهم.

این بازیگر ضمن اشاره به جنس کمدی متفاوت ارایه شده در فیلم «خوب، بد، جلف ۲» تأکید کرد: در این فیلم نقش دختر جوانی به نام آنا را بازی می‌کنم که به لحاظ شخصیتی و رفتاری خیلی از من فاصله دارد و البته ایفای نقش آدم‌هایی که از من دور هستند برایم جذابیت زیادی دارد. دختری که ملموس است و ما به‌ازا دارد و در جامعه نمونه‌های زیادی از آن را می‌بینید.

سمیرا حسن‌پور: نقشم در «سه کام حبس» مخاطب را غافلگیر می‌کند

«سمیرا حسن‌پور» بازیگر سینما و تلویزیون و فیلم سینمایی «سه کام حبس» به کارگردانی سامان سالور درباره حضورش در این فیلم و مختصاتی نقشی که بازی می‌کند، گفت: در این فیلم نقش بسیار متفاوتی بازی کرده‌ام که تا به حال تجربه ایفایش را نداشتم. موقعی که فیلم‌نامه را خواندم متوجه این نکته شدم که اگر این نقش را بازی کنم، بخشی دیگر از توانایی‌های بازیگری‌ام دیده می‌شود.

این بازیگر در ادامه سخنانش ضمن اشاره به بازی در فیلم‌های اجتماعی افزود: در «سه کام حبس» نقش یک پرستار به نام فریبا را بازی می‌کنم. زن جوانی که متعلق به طبقه متوسط جامعه است و به شغلش علاقه خاصی دارد و به واسطه فریبا یک غافلگیری خیلی مهم در فیلمنامه وجود دارد. غافلگیری که دیدنش برای مخاطب جذاب خواهد بود. به نظرم فریبا شخصیت قابل پیش‌بینی ندارد و شخصیت پیچیده و چند لایه‌ای دارد. برای درک درست از شغل پرستاری مدتی به بیمارستانی رفتم و از نزدیک با شرایط کارشان آشنا شدم و این کار اجتناب‌ناپذیر بود، زیرا در فیلم بخش عمده‌ای از شخصیت فریبا در محیط کاری او تعریف می‌شود و باید از این شغل شناخت کاملی به دست می‌آوردم.

متین حیدرنیا: حس رقابتی با دیگران ندارم

«متین حیدرنیا» بازیگر جوان سینما و تلویزیون که در جشنواره فجر امسال با فیلم «مردن در آب مطهر» حضور دارد، گفت: من از کودکی وارد سینما شدم. وقتی که در سنین کودکی بازیگری را تجربه می‌کنید با موقعیت خاصی مواجه می‌شوید و جذابیت‌های سینما و بازیگری شما را تسخیر می‌کند و نمی‌توانید از آن فاصله بگیرید. من هم تلاش کرده‌ام در این سال‌ها با تمام علاقه‌ام به بازیگری بپردازم. عاشقانه بازیگری را دوست دارم و خوشحالم از ۴ سالگی که وارد بازیگری شدم وارد مسیر درستی شدم و توانستم با کارگردان‌های بزرگی مثل اصغر فرهادی همکاری کنم. علی‌رغم این تجربیات، اعتقاد دارم که بازیگری انتها ندارد و باید همواره در حال یادگیری باشم.

 

این بازیگر درباره جنس و شیوه بازیگری خود در فیلم «مردن در آب مطهر» عنوان کرد: از دوران کودکی برادران محمودی را می‌شناسم و در فیلم قبلی آن‌ها «هفت و نیم» نقشی متفاوتی بازی کردم. آن‌ها جزو کارگردان‌هایی هستند که در هر کار جدیدشان نکته جدیدی را ارائه می‌کنند و از تجربه کردن مدیوم‌های مختلف ابایی ندارند. آن‌ها به شیوه بازی گل درشت و برون‌گرایانه علاقه‌ای ندارند و معتقد هستند که بازیگر باید نقشش را زندگی کند. کاری که بسیار دشوار است.

بازیگر «چهارشنبه سوری» در ادامه تأکید کرد: در فیلم «مردن در آب مطهر» نقش پسر جوان افغانی به نام حامد را بازی می‌کنم. این نقش آنقدر جذاب و پرکشش بود که تا مدت‌ها بعد از پایان فیلمبرداری، خودم را در قالب این شخصیت می‌دیدم. حامد شخصیت آرام و درون‌گرایی دارد و اهل پرخاشگری نیست. با ورود حامد به زندگی خانوادگی دوستش سهراب در ایران او دچار چالش‌هایی می‌شود.

او در ادامه تاکید کرد: نکته مهمی که اعتقاد دارم این است که من بازیگر باید از کارم رضایت داشته باشم و از تمام توانم برای بازی بهتر استفاده کنم.

متین حیدرنیا گفت: حضور در جشنواره فیلم فجر برای همه جذابیت دارد. جشنواره فیلم فجر یک امکان بسیار مهم معرفی و رونمایی از فیلم‌ها است و مهم این است که همه در کنار هم رقابت سازنده‌ای داشته باشند. جشنواره فیلم فجر در حکم جشنی است که آدم‌ها دور هم جمع می‌شوند و از کنار هم بودن احساس لذت دارند. من به شخصه در خودم حس رقابتی با سایر بازیگران برای بردن جایزه احساس نمی‌کنم و این درکنارهم‌بودن برایم اهمیت بیشتری دارد.

ایمان صفا: مختصات جنوب‌شهری‌ها را خوب می‌شناسم

«ایمان صفا» بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و فیلم سینمایی «شنای پروانه» حاضر در دو بخش مسابقه نگاه نو و سودای سیمرغ درباره حضورش در این فیلم عنوان کرد: اولین دلیلی که باعث شد بازی در فیلم «شنای پروانه» را قبول کنم نام محمد کارت بود که از سال‌های قبل با آثار مستند و کوتاهش آشنا بودم. فیلم‌هایی که مورد توجه و تحسین مخاطبان و منتقدان قرار گرفته بود و به دلیل این سابقه موفق در «شنای پروانه» بازی کردم.

این بازیگر در ادامه سخنانش ضمن اشاره به وجوهات مختلف فیلم «شنای پروانه» عنوان کرد: این فیلم یک اثر اجتماعی شهری است که در آن لوکیشن پایین شهر به عنوان یک موقعیت دراماتیک خودش را مطرح می‌کند. من البته پیش از این در سینما و تلویزیون چنین فضایی را تجربه کرده بودم و مختصات آدم‌های جنوب‌شهری را خوب می‌شناسم.

صفا در ادامه سخنانش ضمن اشاره به تعامل خوبش با کارگردان خاطرنشان کرد: «محمد کارت» به من اعتماد کرد و یکی از نقش‌های دشوار و مهم فیلمش را به من سپرد. نقشی که حضورش در درام اثرگذار بود. شخصیتی خاکستری که برای ایفای بهتر آن جستجو کردم و روز آخر فیلمبرداری هم محمد کارت عنوان کرد که از بازیم رضایت کامل دارد و کارم را درست انجام داده‌ام.

این بازیگر در پایان گفت: فیلم «شنای پروانه» یک فیلم آبرومند و شریف است و امیدوارم ارزش‌های واقعی فیلم در جشنواره فیلم فجر دیده شود.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: سینما ، جشنواره فجر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.