سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چاقی شکم عاملی خطرناک برای بیماری‌های مزمن

کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: چاقی شکم عاملی خطرناک برای بیماری‌های مزمن از جمله سندروم متابولیک، دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی و سرطان است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فاطمه شفیعی کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: شیرینی‌ها از جمله کیک، بیسکویت، کراکر و کلوچه که اغلب به عنوان انتخاب‌های غذایی سالم تری نسبت به دیگر تنقلات از جمله چیپس و پفک در نظر گرفته می‌شوند، علاوه بر محتوای بالای شکر، دارای مقادیر بالایی اسید‌های چرب ترانس بوده که می‌تواند زمینه ساز چاقی و اضافه وزن به ویژه تجمع چربی در ناحیه شکم شود.

او، بیان کرد: مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر از جمله نوشابه، شربت، آب میوه و چای شیرین که جز نوشیدنی‌های محبوب ایرانیان است، با افزایش چربی شکمی مرتبط است.

کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه رژیم غذایی کم پروتئین و کم فیبر، سبب افزایش تجمع چربی شکمی می‌شود، تصریح کرد: عوامل محیطی از جمله کم تحرکی، استرس، یائسگی و خواب ناکافی، افزایش تجمع چربی در ناحیه میانی بدن را به همراه دارد.

شفیعی ادامه داد: برای کاهش چربی شکمی توصیه می‌شود که مصرف شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های دارای شکر را محدود کرده و از یک رژیم غذایی متعادل با میزان مناسب پروتئین و فیبر پیروی شود.

او، افزود: افزایش فعالیت فیزیکی برای اصلاح الگوی توزیع چربی در بدن و کاهش استرس نیز، توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.