سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار سیستان و بلوچستان:

سه و هزار ۵۰۰ نفر مشغول امدادرسانی به آسیب دیدگان سیل در جنوب استان هستند

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر تعداد سه هزار و ۵۰۰ نفر در قالب ۶۵ گروه جهادی در مناطق سیل زده استان مشغول به فعالیت و امدادرسانی به سیل زدگان هستند.

احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:  هم اکنون به صورت میدانی در منطقه سیل زده حضور و از نزدیک در جریان مشکلات این مناطق قرار دارد، تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های امدادی، خدماتی و انقلابی در حال فعالیت جهت تسهیل شرایط برای افراد ساکن در مناطق آسیب دیده از سیل می‌باشند.

موهبتی افزود: علاوه بر فعالیت پنج گروه مهندسی رزمی راهسازی، تاکنون بیش از هزار بسته لوازم خانگی از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آماده تحویل به خانوار‌ها شده است.

او تصریح کرد: به منظور کنترل جریان سیلاب ایجاد زیرساخت‌های پایداری از جمله احداث و تکمیل سدها، ساماندهی رودخانه ها، ایجاد و تکمیل سیل بند‌ها و دیوار‌های حفاظتی و همچنین لایروبی مسیر حرکت آب ضرورت دارد.

موهبتی افزود: مقاوم سازی بنا‌ها و منازل مسکونی و استحکام بخشی به مسیر‌های شهری و مطالعه و اجرای طرح جمع آوری آب‌های سطحی از جمله نیاز‌های استان است.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین مطالعه و اجرای پل‌های بزرگ در محور‌های مواصلاتی بین مراکز جمعیتی، ایجاد پایگاه‌های منطقه‌ای و مدیریت بحران برای تسریع در روند امدادرسانی از جمله ضرورت‌های استان است.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: طی این چند روز بالگرد‌هایی برای عملیات امداد رسانی و تقویت انبار‌های اداری جمعیت هلال احمر از جمله چادر امدادی، وسایل گرمایشی و بسته‌های موادغذایی اختصاص یافته است.

او گفت: ناوگان ماشین آلات سنگین استان نیز جهت نگهداری، مرمت و بهسازی مسیر‌های روستایی و مسدود شده پس از حوادث تقویت شده است.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گفت: با توجه به شدت زیاد بارش‌ها علی‌رغم همه اقدامات انجام شده متاسفانه شاهد بروز خسارات و مشکلات زیادی برای مردم بودیم.

استاندارسیستان و بلوچستان؛ قطع محور‌های ارتباطی ۵۰۰ روستا در سطح استان، مسدود شدن ۲۶ محور مواصلاتی فرعی، قطع برق ۱۳۰ روستا، از مدار خارج شدن شبکه توزیع آب آشامیدنی ۳۰۰ روستا در مناطق مرکزی و جنوبی، آسیب شدید به بخش کشاورزی از جمله باغات موز و مزارع در شهرستان‌های کنارک، چابهار و دلگان، قطع شبکه ارتباط تلفن در شهرستان‌های نیکشهر، فنوج، بخش‌هایی از دلگان، سرباز، کنارک، قصرقند و همچنین آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی در مناطق شهری و روستایی را از جمله آسیب‌های وارد آمده به مناطق سیل زده استان بر شمرد.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.