مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات با اشاره به اینکه راه ارتباطی ۳۵۰ روستا در استان سیستان و بلوچستان مسدود شده و امکان ارتباط زمینی و جادهای با این روستاها وجود ندارد، گفت: سطح آب به دلیل بارشهای شدید باران بالا آمده و تمامی جادهها را از بین برده به محض آنکه آب فروکش کند با ترمیم و بازگشایی راهها امکان ارتباط زمینی با این روستاها برقرار میشود.
رودباری یادآور شد: هم اکنون هلال احمر و سازمان امداد و نجات و ستاد کل مدیریت بحران از طریق ارتباط هوایی تمامی امکانات و نیازهای این مناطق را فراهم میکند.
او بیان کرد: هم اکنون به دلیل بالا آمدن سطح آب در این محورها در بسیاری از مناطق امدادرسانی از طریق قایق انجام میشود و نیروهای راهداری سعی میکنند بتوانند با استفاده از تمامی امکانات و تجهیزات خود هر چه سریعتر امکانات لازم را جهت بازگشایی این مسیرها فراهم کنند.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات با اشاره به اینکه بسیاری از راهها و پلهای ارتباطی در این مسیر به دلیل سیل از بین رفته است، گفت: بخشی از محورها هم اکنون در زیر آب است و گروههای ارزیاب با بازدید از این محورها در حال ارزیابی از میزان خسارتهای وارد شده به این مسیرها هستند.
رودباری تأکید کرد: به نظر میرسد که خسارتهایی که بر اثر سیل به این محورها وارد شده بسیار بالا باشد و خسارتهایی که در این محورها وارد شده برابر با خسارتهای استان لرستان باشد.
او با بیان اینکه علاوه بر استان سیستان و بلوچستان استانهای هرمزگان و کرمان درگیر سیل هستند، افزود: در استان کرمان خوشبختانه محوری مسدود نیست و تمامی راههای اصلی و فرعی باز است.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات درباره وضعیت استان هرمزگان هم گفت: در استان هرمزگان تمامی محورهای شریانی و اصلی باز است، اما ۳۷ محور روستایی به دلیل آب گرفتگی و بالا آمدن سطح آب بسته است.
رودباری افزود: ۱۲ هزار و ۳۰۰ نیروی راهدار و ۹۴۰ پایگاه راهداری در حال آمادهباش کامل هستند و با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات خود در حال امدادرسانی و بازگشایی محورهای مسدود شده هستند.
انتهای پیام /