سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه بخوریم که از افسردگی درامان باشیم؟

 کمبود مواد مغذی یا دریافت بیش از حد آنها، داروها، قند خون پایین، عدم تعادل هورمونی بدن و  آلرژی از جمله عوامل ایجاد افسردگی درافراد است.

فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت :بروز افسردگی در افراد مختلف، متفاوت  و هر فردی با هر سنی و در هر موقعیتی می‌تواند دچار افسردگی شود.

رئیس انجمن تغذیه استان افزود: از جمله عوامل ایجاد افسردگی ، کمبود مواد مغذی یا دریافت بیش از حد آنها، داروها، کافئین، (قهوه)، نیکوتین (سیگار)، قند خون پایین، عدم تعادل هورمونی بدن و  آلرژی است.

او گفت: برای این افراد در وعده صبحانه، مصرف شیر تازه با شیره انگور، شیر تازه با شکر، سمنو، تخم‌مرغ عسلی با نعنا یا دارچین،  زرده تخم‌مرغ با روغن بادام شیرین  و  حریره مغز گندم توصیه می شود.

باقرزاده افزود: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است در وعده ناهار و شام، فرنی با آرد برنج، شیر، شکر، هل و گلاب، نخودآب، زرشک‌پلو با مرغ و زعفران و خلال پسته،   آش اسفناج با کدو،  آش ماش با کدو ، کدو با ماهی، کباب گوسفندی و ماهی تازه مصرف کنند.

انتهای پیام/ن

 

برچسب ها: تغذیه سالم ، افسردگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.