مواد و ترکیبات اصلی موجود در چای شامل کافئین یا تئین، ترکیبات فلانوئیدی و فلوئور است، کافئین یا تئین که محرک اعصاب مرکزی و برای رفع خستگی و تمدد اعصاب از آن استفاده میشود؛ ترکیبات فلانوئیدی ماده دیگری است که در چای وجود دارد و برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، پیشگیری از سرطان بسیار مفید است؛ ماده اصلی دیگری که در چای وجود دارد، فلوئور است که اثرات ضد پوسیدگی بر دندان دارد.
متخصص این پژوهش تأکید میکند، نوشیدن چای سبز سه بار در هفته میتواند زندگی افراد را طولانیتر کند و خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش دهد.
آنتی اکسیدانهای موجود در این نوشیدنی میتوانند به محافظت از قلب کمک کرده و افراد را به مدت طولانیتری سالم نگه دارند.
منبع: فارس
انتهای پیام/