وی افزود: از آنجایی که برخی از مددجویان برای تهیه لوازم مورد نیاز آغاز زندگی مشترک دچار مشکل هستند، این موضوع را در دستور کار قرار دادیم تا این افراد بتوانند هرچه سریعتر زندگی مشترک خود را آغاز کنند. پیش از این برخی از مددجویان براساس دستور العمل سازمان از کمکهای موردی بهرهمند شده بودند، اما این کمکها ناچیز و در حدود یک میلیون تومان بود.
معاون مشارکتهای مردمی و اشتغال بهزیستی استان تهران با بیان اینکه این مبلغ با توجه به شرایط اقتصادی گره چندانی از مشکلات این مددجویان باز نمیکرد، تصریح کرد: به همین دلیل بر آن شدیم تا با راهاندازی طرح «حلقه وصل» اقدامات جدیتری انجام دهیم. از آنجایی که بسیاری از مددجویان با وجود مشکلات موجود پیش از این نسبت به آغاز زندگی مشترک خود اقدام کرده و در حال حاضر توانسته بودند لوازم اساسی خود را تهیه کنند، پایشی انجام دادیم تا افراد عقد کردهای که به دلیل نداشتن جهیزیه نتوانسته بودند زندگی مشترک خود را آغاز کنند، شناسایی کنیم.
چوبکار با بیان این که براساس این پایش حدود ۲۸۰ مددجو شناسایی شدند، اظهار کرد: این افراد عقد کرده بودند، اما توانایی تهیه جهزیه را نداشتند. این پایش در کل کشور هم انجام شده است و در قالب طرح «حلقه وصل» با اصناف و اتحادیهها و خیریههای گوناگون رایزنیهایی را انجام دادیم تا اجناسی را با قیمت مناسب تهیه کنیم.
وی افزود: به این ترتیب نیازهای اولیه جهیزیه این افراد از جمله یخچال، فرش، گاز، جاروبرقی و ... در قالب بستههای حدودا دارای ۸ تا ۱۰ قلم از کالاهای اساسی تهیه شد.
این اجناس برای همه مددجویان به شکل یکسان تهیه شده و در اختیار آنها قرار گرفته است. همچنین بنا بود برای این مددجویان جشنی نیز برگزار شود که به دلیل حوادث ناگوار اخیر در کشور این جشن برگزار نشد.
به گفته معاون مشارکتهای مردمی و اشتغال بهزیستی استان تهران، این طرح تا پایان سال ادامه دارد و با تهیه جهیزیه برای تمام زوجهای مذکور به پایان خواهد رسید. همچنین از هفته آینده تمام مدارس دولتی و غیردولتی کشور پاکتهایی در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد تا خانوادهها در صورت تمایل برای مشارکت در این طرح از این طریق کمکهای خود را به دست بهزیستی برسانند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/