او در ادامه افزود: با برگزاری این جلسه، موضوعی مبنی بر غافلگیری وجود ندارد، چرا که تمامی تصمیمات و آمادگیها برای جلوگیری از وقوع سیل اطلاعرسانی شده است و امیدواریم این بارندگیها بدون خسارت و تلفات جانی مهار شود.
بیشتر بخوانید:کار خاصی از دست ما برنمیآمد! / نقطه ضعف مدیریت بحران در وقوع سیل چیست؟
مدیرکل بحران وزارت نیرو بیان کرد: در حال حاضر تمامی نیروهای وزارت نیرو در آمادهباش کامل قرار دارند تا در صورت وقوع سیل، آمادگی لازم را داشته باشند.
جعفرزاده افزود: بخشهای مختلف آب، آبفا، توانیر و همچنین نیروگاههای برق حرارتی عضو ستاد به منظور بررسی، تحلیل و ارزیابی مخازن سدها و نیروگاههای برقابی، وضعیت رودخانهها و مسیلها، تأسیسات آبفا، نیروگاههای حرارتی و توانیر جلسهای را جهت اتخاذ تصمیمات مقتضی و ابلاغ به استانهای مربوطه برای انجام اقدامات پیشگیرانه و مدیریت همه جانبه سیلاب تشکیل دادند.
او با اشاره به لایروبی رودخانهها و کنترل سدها تصریح کرد: در حال حاضر این برنامه طبق گذشته انجام شده و گلوگاه بحران سدها در گذشته با توجه به پیشبینیهای هواشناسی انجام شده است و جای هیچ نگرانی نیست.
مدیرکل بحران وزارت نیرو در پایان گفت: کنترل حجم مخازن سدها به صورت مستمر در دستور کار قرار گرفته است و در استانهایی مانند فارس، رهاسازی آب برخی از سدها انجام شده است تا حجم کافی برای مهار سیلابهای احتمالی وجود داشته باشد.
انتهای پیام/