وی افزود: چالش آلودگی هوای تهران موضوعی نیست که به تازگی به وجود آمده باشد و بخواهیم به سرعت نسبت به آن اقدام کنیم، لذا نیاز به طرح مطالعاتی عمیقتر و پیگیری ویژه دارد.
بابایی با بیان اینکه مقابله با آلودگی هوا جزء اولویتهای سیاستگذاریها بوده است، تصریح کرد: بخشی از این کار مربوط به تقویت حوزه نظارتی نسبت به متولیان امر مانند شهرداری، وزارت بهداشت و محیط زیست است تا آنها را مجاب کنند اقدامات بازدارنده را در اولویت کاری خود قرار دهند.
بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات از زمان و نحوه اجرای جریمه ۹۰ هزار تومانی ورود به طرح ترافیک
وی افزود: اگر چه میتوان با پیشبینیهای هواشناسی مقیاسی را مورد توجه قرار داد و برخی اقدامات پیشگیرانه را انجام داد، اما چون این پیشبینیها متقن نیستند و هنوز در سیستم هواشناسی امکان خطا وجود دارد، نمیتوان تصمیمسازی کرد، لذا نیاز داریم با مطالعه بیشتر عمل کنیم زیرا میانگینگیری پهنه استان تهران توسط ایستگاههای هواشناسی و ابلاغ آن به کمیته اضطرار جزء اولویتهاست.
سخنگوی استانداری تهران گفت: یکی از مباحث مهم برای اقدامات پیشگیرانه فرهنگسازی عمومی است که مردم تا حد ممکن باید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و از تردد با خودروهای تک سرنشین خودداری کنند.
بابایی درباره تعیین تکلیف منشأ بوی نامطبوع تهران گفت: بنا به دستور استاندار تهران، کمیته تخصصی متشکل از افراد دانشگاهی و دارای شاخصههای تخصصی تشکیل شده است که تاکنون هم ۳ جلسه کار تخصصی انجام دادهاند و نتایجی هم به دست آمده است.
وی با بیان اینکه گزینههای آلودگی هوا همان گزینههای قبلی هستند، تصریح کرد: گزارش نهایی طی نشست متمرکز توسط استاندار اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/