بیشتر بخوانید: تولید باتری گرافینی برای پرچمدار هوآوی P40 Pro تکذیب شد
باتریهای لیتیوم-یون باتریهای رایجی هستند که در حال حاضر در صنعت تولید گوشیهای هوشمند مورد استفاده قرار میگیرند. محققان مؤسسه فارادی انگلستان به تازگی درباره باتریهای لیتیوم-سولفور (li-s) صحبت میکنند و این فناوری را به عناون یکی از فناوریهای جذاب حال حاضر جهان میدانند. در مقایسه با باتریهای لیتیوم-یون، باتریهای لیتیوم-سولفور نسبت به هر واحد وزن خود، انرژی بیشتری را ذخیره میکنند، مزیت اقتصادی و امنیتی بیشتری دارند و دامنه دمای وسیعتری را پشتیبانی میکنند. این نوع باتریها همچنین دارای عملکرد بهتر و ظرفیت بیشتری هستند و کمتر به محیط زیست آسیب میزنند.
بر اساس گزارش Science Advances، محققان دانشگاه موناش در ملبورن استرالیا از باتری جنس لیتیوم-سولفور استفاده کردهاند تا یک گوشی هوشمندی توسعه دهند که بتواند تا پنج روز شارژ نگه دارد. اگر این فناوری بتواند در آیندهای نزدیک به گوشیهای هوشمند راه پیدا کند، دیگر سازندگان گوشیهای هوشمند کار راحتی را برای انتخاب باتری خواهند داشت. دانشمندان دانشگاه موناش برای این که باتری بتواند تا پنج روز شارژ نگه دارد، بزرگترین مشکل باتری لیتیوم-سولفور را برطرف کردند و آن مشکل از بین رفتن مواد فعال در باتری با گذشت زمان بود.
با وجود تولید باتریهای لیتیوم-سولفور، قبل از این که بتوانیم آنها را روی گوشیهای هوشمند ببینیم، باید شاهد تولید این گوشیهای با باتریهایی از جنس گرافین باشیم. باتریهای گرافینی شارژ سریع را برای گوشیهای هوشمند به ارمغان خواهند آورد و جای کمتری در گوشیها خواهند گرفت.
انتهای پیام/