به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،حسین بیات رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه با اشاره به دستورالعملی که برای تغییر کاربری واحدهای صنفی فروش پوشاک دسته دوم خارجی (فردهای) به نوفروشی صادر شده، گفت : برای این تغییر کاربری باید به هریک از واحدها حداقل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شود.
او با اشاره به دستوالعملی که برای تغییر کاربری واحدهای فردهای صادر شده، گفت: پوشاک فردهای دست دوم هم به لحاظ قاچاق بودن کالا و هم به لحاظ مسائل بهداشتی مشکلاتی به همراه دارد و از این رو دستورالعملی صادر شده که این واحدها جواز کسب خود را به جواز کسب عرضه پوشاک نو تغییر دهند.
او افزود: در بندهای نخست همین دستورالعمل تاکید شده که برای تغییر کاربری این واحدها تسهیلاتی در نظر گرفته شود که بتوانند سرمایه اولیهای برای خرید اجناس نو داشته باشند.
رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه با بیان اینکه هنوز به این بند عمل نشده، اما بر لزوم تغییر کاربری واحدها تاکید شده، افزود: تا زمانی که سرمایهای در اختیار این واحدها قرار نگیرد امکان ساماندهی آنها وجود ندارد.
بیات گفت: هریک از این واحدها برای سرمایه اولیه نیازمند حداقل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات هستند که باید با هماهنگی سازمان صمت این اعتبار تامین و در اختیار واحدهای صنفی قرار گیرد.
او گفت: انتقاد دیگر این واحدها به این موضوع است که اگر قرار باشد واحدهای فردهای ساماندهی شوند این طرح باید در استانهای دیگر هم اجرا شود و فقط مختص به استان کرمانشاه نباشد.
رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه،گفت: مجموع این عوامل ساماندهی واحدهای فردهای کرمانشاه را دشوار کرده است و وقتی برای اخطار دادن به آنها مراجعه میشود چراغهای پاساژ را خاموش کرده و مغازهها را میبندند.
بیات از فعالیت حدود ۳۰۰ واحد صنفی فردهای در کرمانشاه خبر داد و گفت: عمده این واحدها در پاساژ پرویز، پاساژ ولیعصر و کاشیکاری مستقر هستند .
انتهای پیام/د