او با بیان اینکه حدود ۴۸ درصد از برنامه تعمیرات به مرحله اجرا درآمده است، اظهار کرد: زمان پیشبینی شده برای خاتمه این تعمیرات، پایان اردیبهشت ۹۹ است. البته در پایان اردیبهشت نیاز مصرف شبکه کمتر از ۸۰ درصد پیک تابستان است و حتی تعویق خاتمه تعمیرات برخی واحدها تا خرداد ماه نیز مشکلی ایجاد نمیکند.
بیشتر بخوانید:تزریق یک هزار مگاوات ظرفیت جدید برق به نیروگاههای کشور
مدیرکل دفتر پشتیبانی فنی شرکت برق حرارتی ادامه داد: در مجموع ۶۷۴ مورد تعمیرات کوتاه مدت و بلند مدت با مجموع ظرفیت ۹۷ هزار و ۸۰۰ مگاوات پیشبینی شده است که تاکنون ۴۶ هزار و ۶۰۰ مگاوات از برنامه تعمیرات اجرا شده یا در حال اجرا است.
مهرداد در ادامه با اشاره به حمایت شرکت برق حرارتی از تولیدات ساخت داخل تصریح کرد: قریب به اتفاق قطعات از طریق ساخت داخل تأمین میشود و بهخصوص از چند سال گذشته تشدید شده است.
مدیرکل دفتر پشتیبانی فنی شرکت برق حرارتی با بیان اینکه پیشبینی بودجه تعمیرات برای انجام تعمیرات اساسی و نیمه اساسی نیروگاههای دولتی با ظرفیت ۱۹ هزار و ۵۰۰ مگاوات بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال است، اضافه کرد: چالش اصلی تعمیرات نیروگاهها تا حدی عدم تأمین نقدینگی کافی و به موقع هم در بخش نیروگاههای دولتی و هم غیردولتی است.
او در ادامه گفت: علیرغم مشکلات ذکر شده، بدون مشکل حادی تعمیرات کلیه واحدها انجام و آمادگی کامل آنها برای پیک تابستان ۹۹ فراهم میشود.
مهرداد تصریح کرد: اجرای کامل تعمیرات نیروگاهها توسط شرکتهای متخصص داخلی انجام میشود.
انتهای پیام/