غذاهایی مانند قورمه سبزی، قیمه، فسنجان,بادمجان,کرفس, سبزی پلو,شیرین پلو, دم پختک ,حلیم گندم, آش شعله قلم کار, آبگوشت, نخود اب , سمنو ,کاچی, کباب کوبیده کباب برگ, بریانی, کوفته ریزه, فلافل نخود, تاس کباب, دلمه بادنجان ,کوکو سبزی و حلوا را می توان در لیست غذاهای گرم مزاج قرار داد.
از جمله میو های گرم و ترمی توان انجیر ، انگور ، بادام زمینی ، بادام شیرین ، بادام کوهی ، به ، تخم خربزه ، توت (شاه توت) ، انواع توت ها ، خربزه ، هویج ( زردک) ، سیب ، شلغم ، کدو ، کنجد ، گلاب و لوبیا قرمز را نام برد.
همچنین روزانه سه عدد بادام درختی خام غذای مغز انسان را تأمین میکند و بهتر است افراد خود بادام را بشکنند و به خوبی آن را بجوند به طوری که هر عدد ۳بادام تا۵ دقیقه جویده شود.
طبق گفته های متخصصان تغذیه مصرف روزانه۱۴ عدد بادام و۲۱ عدد مویز برای افراد بسیار ارزشمند است.
انتهای پیام /