سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا فرمانده پایگاه آمریکایی عین الاسد به هلاکت رسیده است؟

بیش از ۴۸ ساعت از حمله به عین‌الاسد می‌گذرد و این پایگاه و محدوده اطراف آن، در قرنطینه مطلق خبری و اطلاعاتی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیش از ۴۸ ساعت از «سیلی» قهرمانانه‌ی دلاوران نیروی هوا-فضای سپاه پاسداران به مهم‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه، پایگاه عین‌الاسد می‌گذرد. دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، شامگاه چهارشنبه به وقت تهران، بعد از لغو چندباره‌ی کنفرانس مطبوعاتی خود درباره این موضوع، بالاخره رو در روی خبرنگاران ایستاد و با لحن و زبان بدنی پر از استرس، مدعی شد که هیچ نیروی آمریکایی در این حمله موشکی، که ۱۳ موشک بالستیک دقیقا به اهداف تعینی برخورد کرد، آسیب ندیده است!

این در حالی است در روز‌های قبل از حمله، و از بیم اقدام تلافی جویانه ایران، طبق اخبار موثق و دقیق منابع اطلاعاتی ایران و مقاومت عراق، بیشتر نیرو‌های آمریکایی از پایگاه‌های دیگر، به پایگاه هوایی عین‌الاسد منتقل شده بودند که احتمالا بر مبنای ارزیابی، توان راداری و پدافندی و همچنین استحکامات سنگین این پایگاه چنین تصمیمی گرفته شده است.

با این ادعای گزاف ترامپ، امپراتوری رسانه‌ای آمریکا که تحت سلطه‌ی مطلق صهیونیست‌هاست، این خط تبلیغی را با شدت و حدت در پیش گرفته‌اند که پایگاه خالی از نیرو بوده و آمریکا به اراده خود به این حمله پاسخی نداده است.

توضیحات دقیق سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، در روز پنجشنبه، با ارایه مستندات و آمار دقیق، ضربه محکمی به این طراحی رسانه‌ای زد و سردار حاجیزاده به صراحت و با تاکید گفت که نه تنها آمریکایی‌ها منتظر حمله بودند، که همه سیستم‌های راداری و شناسایی و پدافندی خود را از ترس اقدام سپاه در وضعیت‌های آلرت قرار داده بودند.

علاوه بر این، به تاکید سردار حاجی‌زاده، صد‌ها نیروی آمریکایی در زمان حمله در پایگاه بودند و دست‌کم ۹ هواپیما کشته‌ها و مجروحان را از این پایگاه به سرزمین‌های اشغالی، اردن و بیمارستانی در نزدیک سفارت آمریکا در بغداد انتقال دادند. مضافا این که، اخبار قطعی از حرکت پیشرفته‌ترین و بزرگ‌ترین آمبولانس هوایی ارتش آمریکا از پایگاه رامشتاین آلمان به عراق، در ساعات اولیه بعد از حمله وجود دارد.

از تفسیر زبان بدن ترامپ در هنگام کنفرانس مطبوعاتی، چهره دژم و به شدت نگران فرمانده‌هان نظامی پشت سر او در زمان سخنرانی، و تصاویری که از جلسه امنیت ملی کاخ سفید (صورت‌های درهم و بهت‌زده مسوولان امنیتی کاخ سفید و شخص ترامپ) گذشته، در برابر عملیات روانی امپراتوری رسانه‌ای غرب، تنها با طرح چند سوال می‌توان شاکله‌ی این خط تبلیغاتی را فروشکست:

تصویر منتسب به جلسه شورای امنیت کاخ سفید بعد از حمله ایران

چهره نگران و درهم فرماندهان نظامی آمریکا پشت سر ترامپ

نخست، اگر طبق دعوی ترامپ حتی یک نیروی آمریکایی در این حمله آسیب ندیده است، آیا برای آمریکا بهتر نبود که رییس جمهور آن در همان یکی دو ساعت بعد از حمله کنفرانس مطبوعاتی را برگزار می‌کرد و خبر سلامت نیرو‌های تروریستی آمریکا را اعلام می‌کرد؟ چرا بیش از ۱۶ ساعت طول کشید تا ترامپ آماده کنفرانس مطبوعاتی شود که در آن، رهبر «ابرقدرت» نظامی دنیا نه تنها تهدید گذشته مبنی بر هدف قرار دادن ۵۲ نقطه در ایران را تکرار نکرد بلکه بار دیگر صحبت از همکاری به میان آورد؟

دوم، آمریکایی‌ها می‌توانستند در همان دو سه ساعت بعد از حمله، با انتشار یک ویدیوی زنده و پوشش خبری از درون پایگاه، و نشان دادن سلامتی نیروها، کاملا عملیات ایران را به سخره بگیرند. چرا این کار صورت نگرفت؟

سوم، چرا از فرمانده آمریکایی پایگاه عین‌الاسد هیچ خبری نیست؟ آیا برای آمریکا بهتر نبود که در یک ارتباط زنده، مصاحبه‌ای با فرمانده نیروها در این پایگاه صورت دهد که خبر اعلام سلامتی نیروها از زبان او شنیده شود؟ آیا فرمانده پایگاه عین الاسد نیز در لحظه حمله، در همان ساختمان فرماندهی یگان‌های پهپادی و بالگردی حضور داشته و همراه سایر نظامیان آمریکایی،‌ به احتمال زیاد به هلاکت رسیده است؟ جالب اینجاست که برخی منابع خبری هم این گمانه را تایید می‌کنند و از هلاکت فرمانده پایگاه خبر داده‌اند.

چهارم، بیش از ۴۸ ساعت از حمله به عین‌الاسد می‌گذرد و این پایگاه و محدوده اطراف آن، در قرنطینه مطلق خبری و اطلاعاتی است. طبق اخبار واصله از عراق، نه تنها نیروهای امنیتی عراق اجازه ورود به پایگاه را پیدا نکردند، که حتی از خبرنگاران خود پنتاگون هم هنوز کسی وارد پایگاه نشده است. این سکوت و بایکوت مطلق خبری پایگاه، بعد از ادعای ترامپ مبنی بر آسیب ندادن حتی یک نیروی آمریکا، برای چیست؟

پنجم، این ادعای مضحک که آمریکا با ایران معامله کرده است و به نوعی زدن پایگاه خود را به ایران پیشنهاد داده تا نوعی «تهاتر» صورت گیرد، چرا آمریکا باید بزرگ‌ترین و مهم‌ترین پایگاه خود را، که جدای از حضور صدها نیروی نظامی، دارای میلیاردها دلار تجهیزات نظامی بود، و مرکز فرماندهی و هدایت راداری و سایبری و عملیاتی نیروهای ائتلاف آمریکا محسوب می‌شد، برای این تهاتر کذایی پیشنهاد کند؟ عین الاسد، نماد سلطه و قدرت آمریکا در منطقه بود، و زدن این پایگاه حتی اگر مطلقا خالی هم می بود، ضربه حیثیتی و نمادین سنگینی برای آمریکایی‌هاست؛ حیثیتی که تا کنون برای تثبیت آن در منطقه، 7 تریلیون دلار هزینه شده است و حالا با چند موشک در هم کوبیده شد.

به هر حال، در همین روزهای آینده، اخبار و اطلاعات تلفات نیروهای آمریکایی بیرون خواهد آمد و ترامپ قمارباز، که گمان می‌برد که هر کاری که بخواهد در منطقه می‌تواند صورت دهد، با تبعات جنایت تروریستی خود در صدور دستور حمله موشکی به کاروان حاج قاسم و یارانش، رو به رو خواهد شد. ترامپ حماقت بزرگ خود را در به شهادت رساندن فرمانده ارشد نظامی ایران، با دروغ گزاف «آسیب ندیدن حتی یک آمریکایی» در حمله موشکی سپاه، تکمیل کرد تا با دست خود، گور آینده سیاسی خویش را حفر کند.

منبع: مشرق

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Mohamad
۲۲:۵۶ ۲۹ دی ۱۳۹۸
بنازم به این سپاه که بااین کارش آبروی ایران راخرید.دمتتونا گرم
مهدی
۰۱:۰۸ ۲۲ دی ۱۳۹۸
سلام شما نشده که اشتباه کنی معذرت خواهی کردند کاسه داغتر از آش نباش همه ناراحتند که هموطنانمان شهید شدند ولی با رخم زبان زنده نمیشوند
نسترن
۱۵:۱۶ ۲۱ دی ۱۳۹۸
حتما فرمانده تروریستها کشته شده که هیچ خبری ازش نیست.خداروشکر که کشته شده یک تروریست خطرناک از جهان کم شد.
مستمند با درد
۱۰:۱۹ ۲۱ دی ۱۳۹۸
امار کشته شدگان حمله موشکی ا از 80 نفر به 176 نفر افزایش بدی