کیمیت در مصاحبهای که با شبکه تلویزیونی الجزیره داشت درباره سخنرانی شب گذشته دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، گفت: «میدانیم ایران توانایی موشکی بسیار بیشتری از آنچه دو شب پیش به کار گرفت در اختیار دارد.»
او در ادامه افزود: «به اعتقاد من ترامپ میداند که ایران میتوانست باعث خسارتها و تلفات بیشتری شود و زمینه بیثباتی را فراهم کند، اما تصمیم گرفت فقط یک پیام هشداردهنده بفرستد. تهران سپس تأکید کرد این موضوع بین ایران و آمریکا در مرحله فعلی متوقف شده است، هرچند ممکن است شرایط در آینده تغییر کند.»
معاون اسبق وزیر دفاع آمریکا در ادامه مصاحبه تصریح کرد: «به اعتقاد من، ترامپ با توجه به این شرایط سخنان روز گذشتهاش را بیان کرد. البته ایران ممکن است در آینده به شیوه متفاوتی، بار دیگر این موضوع را مطرح و از توانایی خود به شیوه متفاوت استفاده کند.»
کیمیت در ادامه گفت: «باید به نقش عوامل نیابتی هم توجه داشته باشیم. در کنار قاسم سلیمانی در خودرو، ابومهدی المهندس هم حضور داشت که مسئول بسیج مردمی در عراق بود. در شرایط فعلی، رویارویی بین دولتهای ایران و آمریکا متوقف شد، اما ممکن است بسیج مردمی برای هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی در عراق و دیگر مکانها تلاش کند. بنابراین مرحله اول پایان یافت، اما هنوز مرحله دوم آغاز نشده است. در این مرحله ممکن است بسیج مردمی موشکهایی را به طرف سفارت یا پایگاههای آمریکا شلیک کند. آنها میخواهند این پیام آشکار را ارسال کنند که آمریکاییها در عراق امنیت ندارند.»
بامداد دیروز (چهارشنبه) روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای از حملات سنگین موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه آمریکایی «عین الاسد» در انتقام از ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج «قاسم سلیمانی» و یارانش خبر داد. حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران به دو پایگاه آمریکا در عراق در صدر رسانههای جهان قرار گرفت و گروهها و شخصیتهای مختلف به این موضوع واکنش نشان دادند.
انتهای پیام/