او در ادامه افزود: محورهای راهبردی این نهضت همافزایی بین ذینفعها، سرمایهگذاری و تولید و مواردی از این قبیل است؛ تاکنون ۸ میز تعمیق داخلی برگزار شده که طی آن ۴۵۶ میلیون یورو عقد قرارداد اتفاق افتاده است.
نیارکی با اشاره به ارزش ۳۲ میلیون یورویی قرارداد امروز گفت: تا پایان سال یک میز صنعت فولاد، دو میز در صنایع خانگی، یک میز در صنعت پتروشیمی و میزهای دیگری را برگزار خواهیم کرد که هر یک میتواند پشتیبان تولیدات داخل باشد.
بیشتر بخوانید: برگزاری میزهای تخصصی تعمیق ساخت داخل در حوزه های مختلف صنعتی
در ادامه این مراسم، سید محمدمهدی هادوی رئیس مرکز ساخت داخل ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت اظهار کرد: در بحث رونق تولید به دنبال حداکثر استفاده از توان تولیدی کشور هستیم، اما در عین حال باید توسعه کمی و کیفی پایدار را نیز مد نظر قرار دهیم و همچنین باید حداکثر بهرهوری را از ظرفیتهای سایر کشورها و منابعی که در اختیار داریم، داشته باشیم.
او افزود: ما در نهضت ساخت داخل به دنبال استفاده حداکثری از توان تولیدی و خدماتی کشور هستیم؛ تدوین آئیننامههای رتبهبندی اقتصادی انجام شده است و به زودی وارد مرحله اجرایی میشود، همچنین آییننامه دیگری تحت عنوان اجرای روشهای احراز عمق ساخت داخل، تدوین شده و آماده اجرا شدن است.
هادوی با اشاره به اثربخشی و قوانین هیئت نظارت گفت: سامانه توانیران در مرحله اجرایی قرار دارد تا سامانهای برای ایجاد ارتباط بین واحدهای تولیدی و اقتصادی و رفع نیازهای تولید داخلی کشور باشد؛ این سامانه نیازمندیها و توانمندیهای هر واحد تولیدی را برطرف و معرفی میکند.
رئیس مرکز ساخت داخل ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت با اشاره به برگزاری نمایشگاههای مختلف تولید داخل بیان کرد: مفاد قرارداد امروز اقلامی شامل راکتور، ریفرمر ثانویه، بویلر بازیافت و سایر اقلام است که مجموع ارزش آن به حدود ۳۲ میلیون یورو میرسد.
در ادامه این مراسم، حجتاله صیدی مدیرعامل بانک صادرات گفت: جریان گرفتن رونق تولید در کشور نویدبخش آیندهای روشن است. ظرفیت تعمیق ساخت داخل بسیار بیشتر از چند میلیون یورو است و میتواند به حدود میلیاردها یورو برسد.
انتهای پیام/