عضو شورای شهر تهران در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چه نظارتی بر میزان درآمدهای پیمانکاران وجود دارد اظهار کرد: وقتی پیمانکار در مزایده برنده میشود پروژه را با سود یا زیان آن میپذیرد و لذا ما این موضوع را بررسی نمیکنیم، اما بررسیهای کارشناسی مشخص میکند که در هر منطقه پیمانکار باید چقدر پرداخت کند.
بیشتر بخوانید: مافیای زباله گردی در تهران وجود ندارد/ تولید روزانه ۵ هزار تن زباله در پایتخت
میرلوحی با بیان اینکه ما در مورد سودی که پیمانکار کسب میکند وارد بررسی نمیشویم اظهار کرد: ما وظیفهای برای کشف میزان درآمدهای آنها نداریم و این وظیفه اداره مالیات و دارایی است.
او با بیان اینکه طرح کاپ به شورای شهر ارائه شده تا شاهد کاهش تولید پسماند باشیم، گفت: در این طرح نحوه جمع آوری و کاهش پسماند تشریح شده است و امیدواریم کار وارد فاز گستردهای شود که تفکیک از مبدأ را به دنبال داشته باشد.
عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: پیمانکاران جمعآوری پسماند خشک مدعی هستند درآمدی که با جمعآوری پسماند خشک کسب میکنند کمتر از میزان قراردادی است که با شهرداری میبندند، ولی ما به عنوان مدیریت شهری معتقدیم آنها درآمد بیشتری کسب میکنند.
میرلوحی با تأکید بر اینکه اقتصاد پسماند یک اقتصاد گسترده و حجیم است، گفت: با تدابیر مدیریت شهری پسماند خشک تهران از ۹ هزار تن به ۵ هزار و ۴۰۰ تن رسیده است و البته این میزان را هم باید کاهش دهیم تا با صفر کردن پسماند دیگر نیازی به آرادکوه هم نداشته باشیم.
انتهای پیام/